tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.584
- Πόντοι
- 736
απαπαπαπα!!!Πάρτε κ μια φωτό να μην με ξεχνάτε![]()
απαπαπαπα!!!Πάρτε κ μια φωτό να μην με ξεχνάτε![]()
Καλά, δεν ζεσταίνεσαι με 40 βαθμούς?Πάρτε κ μια φωτό να μην με ξεχνάτε![]()
Frank έχεις περίοδο?ΑΧ παιδακι μου,τι μου κανεις και δεν μπορω ακομα.
...και αυτο εννουμε οταν λεμε "η γυναικα κόβ' τον τοπο"!!!!Πάρτε κ μια φωτό να μην με ξεχνάτε![]()
Δεν ξεχνιέσαι εύκολα...Από τις φωτογραφίες και μόνο...Πάρτε κ μια φωτό να μην με ξεχνάτε![]()
Ok ευχαριστώ για την απάντηση , να περνάς καλά!Όχι δεν έχει γίνει κάτι απλώς λείπω για μερικές μέρες. Τετάρτη επιστρέφω
Οχι φιλος, κι εγω της εχω στειλει μερες τωρα αλλα εχει και τις υποχρεωσεις της. Θελω να ελπιζω πως δε θα μας ξεχασει οταν επιστρεψει.Ξέρει κανείς αν έχει γίνει κάτι ? Έχω στείλει viber από προχθές και δεν έχω απάντηση , και στο νήμα δεν γράφει κανείς
Έργο τέχνης (και όχι δεν αναφέρομαι στα τατουάζ)!Πάρτε κ μια φωτό να μην με ξεχνάτε![]()
νια ρε μαλακακο,χυνω 4 φορες την μερα,ποσο πια?Frank έχεις περίοδο?![]()
Είμαστε στα χωριά μας κ δεν πρόλαβε να φτιαχτεί επιφυλάσσομαιπν τ νχ![]()
ΣκάωΚαλά, δεν ζεσταίνεσαι με 40 βαθμούς?
Ναι πλέον κ λόγω καλοκαιριού κλπ κάνω κ πιο βραδινά ραντεβού μέχρι 11 άνεταΈργο τέχνης (και όχι δεν αναφέρομαι στα τατουάζ)!
Να ρωτήσω και κάτι. Θυμάμαι πως γενικά δεν έκανες ραντεβού μετά τις 9 το βράδυ. Έχει αλλάξει κάτι σε αυτό, λόγω του ότι δεν έχεις σχολή πλέον, ή παραμένει το όριο σου αυτό;
ΑΧ παιδακι μου,τι μου κανεις και δεν μπορω ακομα.
νια ρε μαλακακο,χυνω 4 φορες την μερα,ποσο πια?
...αλανι, ασε τα νυχια και στρωσου να πιεις κανα τσιπουρο να γουσταρεις εκει που βρισκεσαι!!!!Είμαστε στα χωριά μας κ δεν πρόλαβε να φτιαχτεί επιφυλάσσομαι
μη ξαναγινειΕίμαστε στα χωριά μας κ δεν πρόλαβε να φτιαχτεί επιφυλάσσομαι
μξ μν ξεμη ξαναγινει![]()
Θα πιω κ ένα στην υγεια σ, θα στείλω κ φωτό από τα γνώριμα μέρη...αλανι, ασε τα νυχια και στρωσου να πιεις κανα τσιπουρο να γουσταρεις εκει που βρισκεσαι!!!!![]()
....ρε βγαλε γουστα εσυ και να πα να γαμηθουν οι φωτο!Θα πιω κ ένα στην υγεια σ, θα στείλω κ φωτό από τα γνώριμα μέρη
Ορίστε;;;Α ρε εκει στον Βολο ειναι το καλυτερο παιδι και αλανι ο Αχιλλεασ Μπεος πανεξυπνοσ απο το μηδεν ξεκινησε καταλαβε την Ελληνικη πραγματικοτητα και προσαρμοστηκε στα δεδομενα αυτησ ωραιοσ