Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.937
- Πόντοι
- 7.636
Φοβερός κωλος και στήσιμο καλόΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΩΛΟΣ...
θελει πουτσο-αντιβιωση
Φοβερός κωλος και στήσιμο καλόΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΩΛΟΣ...
θελει πουτσο-αντιβιωση
Για αυτο σπουδαζει φαρμακευτικη η κοπελα . Για αντιβιωσεις και να μοιραζει υπογλωσια.ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΩΛΟΣ...
θελει πουτσο-αντιβιωση
Όχι μάλλον δεν είσαι αν και δεν σε έχω συναντήσει δεν βλέπω την αισθησιακή ελιά στο χείλη σαν την σιντη κορφοντΕγώ? Προφανώς?
Ξαναειδα την φωτογραφία στο προφίλ σου μάλλον πιρσινγκ είναι δεν μπορώ να καταλάβω .....εάν στο βίντεο που ανέβασες είσαι εσύ είσαι τεράστιο μουνι....είσαι πολύ ωραία ....θα έρθω σίγουρα μου θυμίζεις κάποια πριν 10 χρόνια ...Όχι μάλλον δεν είσαι αν και δεν σε έχω συναντήσει δεν βλέπω την αισθησιακή ελιά στο χείλη σαν την σιντη κορφοντ
Πωπωπω....Λίγο εκτός εποχής αλλά ?
Κουκλάρα δηλαδή;Εγώ? Προφανώς?
Γιατρός εισαι φίλε;ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΩΛΟΣ...
θελει πουτσο-αντιβιωση
Κολοκοτρωνίτσι;Μία από το χωριό,δε την ξέρουμε!!!
Προφανώς εγώ είμαι γιατί να ανεβασω κάποια αλλη λολ. Ας μιλήσουν όσοι με έχουν δει.Ξαναειδα την φωτογραφία στο προφίλ σου μάλλον πιρσινγκ είναι δεν μπορώ να καταλάβω .....εάν στο βίντεο που ανέβασες είσαι εσύ είσαι τεράστιο μουνι....είσαι πολύ ωραία ....θα έρθω σίγουρα μου θυμίζεις κάποια πριν 10 χρόνια ...
Ερωτηση η κατάφαση?Κουκλάρα δηλαδή;
Δεν ξέρω για πες μαςΤόσο κωλαρα η δεσποινίς;;
Θα απαντησω εγω: Φανταζομαι πως οποιος σε συναντησε συμφωνει πως εισαι η ΚΩΛΑΡΑ αλλα δυστυχως αυτην την κωλαρα δεν την δινεις αλλα οκ δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτην την ζωηΔεν ξέρω για πες μας
Εχεις χρόνο για ραντεβού τώρα πρωί?
Ας γραψουμε κατι αυτονοητο: Οταν θες να κανεις ραντεβου με οποιαδηποτε κοπελα καλο θα ειναι να την παρεις τηλεφωνο η να της στειλεις μηνυμα και να της πεις αν βολευετε την ωρα που θες και εσυ... Οκ?Εχεις χρόνο για ραντεβού τώρα πρωί?
σε λίγο ούτε 50 ευρώ, θυμίσου το, έρχεται πείνα μαντάμ.Κάποιοι νομίζετε θα δίνονται κοπέλες με τα μισά σας χρόνια για 50 ευρώ επειδή στα γραφεία έχει αποφασιστεί η τάδε τιμή από "επαγγελματίες" αστείο λίγο, αλλά οκ ο καθένας την φάση τ
Ευτυχώς εγώ έχω κ πρωινή δουλειά κ ενα πτυχίο ήδη πάμε για δεύτερο οπότε κ πείνα να πεσει απλως θα αποχωρήσω αν αυτός ο χώρος δεν με καλύπτει πιασε λίγο ούτε 50 ευρώ, θυμίσου το, έρχεται πείνα μαντάμ.
οι πολυτέλειες κοστίζουν για όλους. Κι αυτούς που πληρώνουν για να αγοράσουν ψευδαισθήσεις και για αυτές που τις προσφέρουν.
Εγώ κάνω πρωινά ραντεβού αλλά Σίγουρα αυθημερόν δεν έχω διαθεσιμότητα πρωί γιατί κλείνουν πολύ νωρίτερα και επίσης σίγουρα δεν κλείνω ραντεβού μέσω σχολίων, ολόκληρο τηλέφωνο έχει η υπογραφή. Οποιος νομίζει οτι είναι πολύ ξεχωριστός για να περιμένει απάντηση μ.εκεί (καμξας φορά η αναμονή είναι μια δυο.μέρες) να μην το νομίζειμήπως είναι καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί της τηλεφωνικά αν και οι περισσότερες είναι δύσκολες στα πρωινά ραντεβού