hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 40
- Like
- 42.283
- Πόντοι
- 27.946
Τυχερός ο τύπος
πολύ ωραία φωτό!Κόλαση είσαι Αννούλα μας!!!
[/quote![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσική ομορφιά!
δε την έχω πάρει αλλά την έχω στο πρόγραμμα!!!
επιπεδο adrianna δεν παιζεται .... μουναρος και ηλικια 27-30 max
καμια δεν ειναι απολυτα συνεπης με την ωρα ;) και η αντριαννα εχει βαρεσει στησιματα ;) ευτυχώς σε εμενα δεν εγινε απο καμιάΔεν το πιστεύω αυτό. Με την Αντριαννα έχουμε συναντηθεί και πέρασα σούπερ. Είναι στα 5 καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει, αντιθέτως με την Άννα δεν έχω συναντηθεί γιατί κλείνω ραντεβού μαζί της,πάω στο ξενοδοχείο και μισή ώρα μετά από το καθορισμένο ραντεβού στέλνει μήνυμα ότι δεν μπορεί να έρθει. Αυτό έχει συμβεί δύο φορές μαζί μου και μπόλικες με κάποιους άλλους συναγωνιστές. Άλλωστε το έχουν γράψει και εδώ μέσα. Τελείως αναξιόπιστη. Άρα δεν μπορεί να καταλογιστεί ότι είναι επιπέδου Αντριαννας, γιατί δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες...βέβαια και η συνέπεια στις υπηρεσίες καταλογίζονται!!!

Δεν το πιστεύω αυτό. Με την Αντριαννα έχουμε συναντηθεί και πέρασα σούπερ. Είναι στα 5 καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει, αντιθέτως με την Άννα δεν έχω συναντηθεί γιατί κλείνω ραντεβού μαζί της,πάω στο ξενοδοχείο και μισή ώρα μετά από το καθορισμένο ραντεβού στέλνει μήνυμα ότι δεν μπορεί να έρθει. Αυτό έχει συμβεί δύο φορές μαζί μου και μπόλικες με κάποιους άλλους συναγωνιστές. Άλλωστε το έχουν γράψει και εδώ μέσα. Τελείως αναξιόπιστη. Άρα δεν μπορεί να καταλογιστεί ότι είναι επιπέδου Αντριαννας, γιατί δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες...βέβαια και η συνέπεια στις υπηρεσίες καταλογίζονται!!!
.. εμένα πάλι καμία κυρία δεν με έχει στήσει.καμια δεν ειναι απολυτα συνεπης με την ωρα ;) και η αντριαννα εχει βαρεσει στησιματα ;) ευτυχώς σε εμενα δεν εγινε απο καμιά![]()
![]()
εσένα έρχονται νωρίτερα,και φεύγουν αργότερα....μπρουταλ αγόρι γαρ...καμια δεν ειναι απολυτα συνεπης με την ωρα ;) και η αντριαννα εχει βαρεσει στησιματα ;) ευτυχώς σε εμενα δεν εγινε απο καμιά![]()
![]()
ετσι ;) τελικα περουκα αποφασισα ;) θα μου πηγαινει κιολαςεσένα έρχονται νωρίτερα,και φεύγουν αργότερα....μπρουταλ αγόρι γαρ...
ΥΓ το μεσημέρι, κοτσιδακιας η περούκα?
να σπασει λιγο το μπρουταλ

ετσι ;) τελικα περουκα αποφασισα ;) θα μου πηγαινει κιολαςνα σπασει λιγο το μπρουταλ
![]()
ΥΓ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ![]()
![]()
![]()

η απορια σου εχει να κανει με την περουκα η με τον γαμο??

Κ τα 2η απορια σου εχει να κανει με την περουκα η με τον γαμο??![]()
![]()
![]()
με τα κοτσιδάκια...η απορια σου εχει να κανει με την περουκα η με τον γαμο??![]()
![]()
![]()
ρωτα τον γκουρου για την περιβοητη κοτσιδα ;) τι γκουρου ειναι να μην μπορει να λυση ενα τοσο μικρο μυστηριομε τα κοτσιδάκια...![]()
![]()
![]()

ρωτα τον γκουρου για την περιβοητη κοτσιδα ;) τι γκουρου ειναι να μην μπορει να λυση ενα τοσο μικρο μυστηριο![]()
![]()
για ολα απαντησεις εχει ο γκουρου παιδιαΚ τα 2![]()
εγω δεν ειμαι εκπροσωπος τυπου

παντρεύτηκα και να σκάσεις..καθιστή φορ εβερ..η κουμπάρα μας τελείωσε... :- :'(ετσι ;) τελικα περουκα αποφασισα ;) θα μου πηγαινει κιολαςνα σπασει λιγο το μπρουταλ
![]()
ΥΓ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ![]()
![]()
![]()