TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
και πάλι είστε εκτός θέματος. Ποιος τα τρώει, που τα τρώει, αν τα τρώει... Ρε κάτι προβλήματά που έχουμε....έτσι ακριβώς...σωστά τα λες..το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με την συγκεκριμένη κοπέλα πια...
Ίσως δεν φταίει αυτή..τις εντολές τις παίρνει από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ που της τα τρώει!
.....και πάλι είστε εκτός θέματος. Ποιος τα τρώει, που τα τρώει, αν τα τρώει... Ρε κάτι προβλήματά που έχουμε....
Στήνει γιατι έχει κάνει έναν κύκλο με κάλους πελάτες-αγαπουληδες ,και όταν την παίρνουν τηλ για ραντεβου προτιμά αυτούς που τους ξέρει και δίνουν και το κάτι της παραπάνω.. Ειναι και αυτο μια άποψη!!
καλά είπε ο πάγκαλος...και πάλι είστε εκτός θέματος. Ποιος τα τρώει, που τα τρώει, αν τα τρώει... Ρε κάτι προβλήματά που έχουμε....
ντολυ δεν μιλαμε ετσι :- εεεπαιζει το μωρο η αρχιδια?

...... φίλε μου , μού θύμισες τόν Λαγό στό 104......... χα χα χα χαΚαλα, αμα βρειτε καποια που δεν το κανει αυτο πεστε μου κι εμενα

..........παιζει το μωρο η αρχιδια?
αρχοντα θα σου πω ενα μυστικο ;) ακου να μαθαίνεις
..........
......... λύσε μου μιά άπορία ρέ ΝΤΟΥΣΚΟ ΣΟΧΟ....... ΜΠΟΡΕΊς ??
παιρνεις το βιαγκρα παιζεις μια
μπορεις και μετα δυο
να μην παθεις κανα καρδιακο επεισόδιο

.......αρχοντα θα σου πω ενα μυστικο ;) ακου να μαθαίνεις![]()
παιρνεις το βιαγκρα παιζεις μια
μπορεις και μετα δυο
να μην παθεις κανα καρδιακο επεισόδιο
και μετα τρως και βασιλικο πολτο οχι πολυ ενα βαζακι των 500gr και εισαι κομπλε
![]()
![]()
![]()
![]()

........το σπρέι ξεχάσατε βρεεε...![]()
![]()
![]()
καυλααααααααααααααααααΚαλημέραααααα σε όλους![]()
![]()
![]()
![]()
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Καλώς την-ε την καύλα ...Καλημέραααααα σε όλους![]()
![]()
![]()
![]()
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Καλώς τον μούναρο, που τουλάχιστον εμένα ποτέ δεν έστησε και πάντα είναι ευχάριστη και τούρμπο.Καλημέραααααα σε όλους![]()
![]()
![]()
![]()
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
μην τα λες ετσι και στεναχωρεις κοσμο :- πρεπει να μαθουμε ποιος της τα περνειΚαλώς τον μούναρο, που τουλάχιστον εμένα ποτέ δεν έστησε και πάντα είναι ευχάριστη και τούρμπο.
Ολα τα υπόλοιπα κουτσομπολιά με αφήνουν παγερά αδιάφορο!!!

Εχεις δίκιο Τάσσο, εγώ όμως προτιμάω το πήδημα από το κους κους....αφήνω λοιπόν σε αυτούς που ενδιαφέρονται να κάνουν την έρευνα και εμείς την δουλειά μας.....γαμίσι και επιστροφή στην φύση!! :-)μην τα λες ετσι και στεναχωρεις κοσμο :- πρεπει να μαθουμε ποιος της τα περνει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()