babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.920
- Πόντοι
- 1.076
όταν κάποιος είναι ευγενικός όλα γίνονται και όλα μπορούν να αλλάξουν εσύ τουλάχιστον είσαι ευγενικός
πατουρακι δυνατο παντως η Αννουλα!!!

όταν κάποιος είναι ευγενικός όλα γίνονται και όλα μπορούν να αλλάξουν εσύ τουλάχιστον είσαι ευγενικός

υπάρχει εξήγηση και σε αυτό αγάπη μου Είμαι αδιάθετη και έχω χρόνο να ανεβάσω Όπως και πριν λίγο μου στείλανε μήνυμα για ραντεβού και αρκετά ραντεβού και είπα ότι Είμαι αδιάθετη και δεν μπορώ Ευχαριστώ Καλή συνέχειαγιαυτο γεμιζεις το σαιτ φωτογραφιες μετα την αυξηση της τιμης;
οσες εχουν δουλεια δεν ειναι εδω..ειναι σε ραντεβου..χαχαα
γιαυτο γεμιζεις το σαιτ φωτογραφιες μετα την αυξηση της τιμης;
οσες εχουν δουλεια δεν ειναι εδω..ειναι σε ραντεβου..χαχαα
αγάπη μου τραβά κάπου αλλού να παίξεις το παιχνιδάκι σου άντε γεια τώραΓκολ στην κρίση!!
50 Ευρω και αμα θελει...ακουτε;
αλλιως υπαρχουν και αλλα κοριτσια στον χωρο με τα μισα λεφτα!!
απο την στιγμη που αναβασε την τιμη και πιο πριν ...δες και σύγκρινε ποσες και καθε ποτε ανέβαζε φωτογραφιεςπαντα εβαζε και βαζει φωτο η Αννα τυπε. δεν ειναι καινουργιο αυτο.
πηγαινε οσο πισω θες και δες και μονος σου
χαχαχαχα μωρό μου δεν σε πίεσε κανένας να κλείσεις ραντεβού μαζί μου μόνος σου τα λες και μόνος σου τα ακούςαπο την στιγμη που αναβασε την τιμη και πιο πριν ...δες και σύγκρινε ποσες και καθε ποτε ανέβαζε φωτογραφιες
γεια θα πουνε ολοι σε εσενα που ηθελες και 150+50..χαχααγάπη μου τραβά κάπου αλλού να παίξεις το παιχνιδάκι σου άντε γεια τώρα
Γκολ στην κρίση!!
50 Ευρω και αμα θελει...ακουτε;
αλλιως υπαρχουν και αλλα κοριτσια στον χωρο με τα μισα λεφτα!!
Όσοι με ξέρουν Με ξέρουνε Εσύ που δεν με ξέρεις τράβα αλλού να παίξεις Γεια σου τώρα και καλή συνέχειαγεια θα πουνε ολοι σε εσενα που ηθελες και 150+50..χαχα
δεν σου κάνει η τιμή της πας παρακάτω...
ποιος ο λόγος να κράζεις...?

απο την στιγμη που αναβασε την τιμη και πιο πριν ...δες και σύγκρινε ποσες και καθε ποτε ανέβαζε φωτογραφιες
δεν σου κάνει η τιμή της πας παρακάτω...
Ο τυπος κραζει, η κοπελλα απανταει με νεες φωτο κι ετσι το νημα ειναι συνεχειαστον αφρο τυπε

δεν κραζει κανενας φιλε..σε πειραζει για καποια πραγματα που λεμε ?δεν σου κάνει η τιμή της πας παρακάτω...
κάλως τον mr...![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ γιατι εκραζες την ελλη ????μποταχαχαχαχαχαχαχα
πω πω πω πω πω Χαμός γίνεται καλή βραδιά και καλά να περάσεις δεν σε υποχρεώνει κανένας Γεια σουπρωτον δεν ειναι ελληνιδα
δευτερον δεν γραφει αυτη
τριτον θεωρω τα 80φουλ ταβανι
τεταρτον δεν θα την ξαναπερνα
πεπτον καληνυχτα και καλη βραδυα