Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.471
- Πόντοι
- 2.036
Φαινόσουν ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά δεν... Την καλημέρα μου πάντως την έχεις!Καλημέραααααα που μου είστε αγάπες μου ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαινόσουν ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά δεν... Την καλημέρα μου πάντως την έχεις!Καλημέραααααα που μου είστε αγάπες μου ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλημερα καυλα μου !!!!!Καλημέραααααα που μου είστε αγάπες μου ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
καλα θα κανεις. βγαλε μας και καμια φοτο για να χουμε θεμα.ωχ καλά λες κάτσε να βάλω μια γούνα χαχαχα
ετσι λεει η ιδια σε ερωτηση που της εκανα μολιςΦαίνεται οτι το πας καλά στη πίπα μωρό μου. Τελεια κωλομερια για χαστούκια όταν σε σκίζουν. Το τηλέφωνό σου ισχύει;
ειναι αληθεια τελικα τυπε δεν ειναι μυθοςετσι λεει η ιδια σε ερωτηση που της εκανα μολις

θα μπουρουσε να ειναι μια μούσα κατα την μυθολογια ;)ειναι αληθεια τελικα τυπε δεν ειναι μυθος![]()
![]()
![]()
και ο αλλος δρακος στην παραμυθολογια

μπορει να ειναι και ο πιλαβιος που ξερεις!θα μπουρουσε να ειναι μια μούσα κατα την μυθολογια ;)και ο αλλος δρακος στην παραμυθολογια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν αλλαξεις το β σε φ μεσα εισαιμπορει να ειναι και ο πιλαβιος που ξερεις!![]()
![]()

Καλημερα Αννα μου και καλο Σαββατοκυριακο !!!Καλημέραααααα που μου είστε αγάπες μου ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλημέρααααααααα μωρό μου ❤❤❤❤Κωλαραααααα!!! :o :o :o
καλημεραααα❤❤Φαίνεται οτι το πας καλά στη πίπα μωρό μου. Τελεια κωλομερια για χαστούκια όταν σε σκίζουν. Το τηλέφωνό σου ισχύει;
καλημέραααα μωρό μου ❤❤![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα Αννα μου και καλο Σαββατοκυριακο !!!
Καλημέρα Αννουλα!!! Μας Έβγαλες τα μάτια πρωί πρωί!![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτα ειναι...!!!
Τετοια θελουμε...!!!
Τετοια να βλεπουμε...!!!
αχ φέρτο να το βάλω όλο μέσα στο στόμα μουΠοσο πολυ θελω να μου το βαλεις και μενα στο στομα σου κουκλι μ