anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
τσιγκουνιές...Πρασινακι,απόδοση 1,02....
τσιγκουνιές...Πρασινακι,απόδοση 1,02....
Ρε φίλε δεν είπα ότι ερωτεύομαι, εννοούσα πιο gfe style. Εμένα μου βγάζει γλύκα αλλά θα την δοκιμάσω κ σε pse την άλλη φορά.Tuπε να κοιτάξεις αυτό με τιs αγαπούλεs. Να γαμήσεις πληρώνεις. Αυτό πουλάει η πουτΑΝΝΑρα μας. Δεν πουλάει αγάπες κι έρωτες...
εμένα αγόρι μου με τα 8 μυνήματα... τα 150 δεν μου περισσεύουν αλλά δεν κάθομαι ούτε να κλαιγομαι.. ούτε να προσβάλλω την κάθε κάθε κοπέλα... Όταν εγώ έρθω στην δουλειά σου μεγαλε κ σου πω χρεώνεις πολλα... Έλα να μου την πεις...όπως εσύ πας σε ένα μαγαζί κ αν σου φανούν πολλά τα φράγκα πας στο άλλο που το έχει φτηνότερα κ δεν λες κουβέντα... Έτσι είναι κ εδω... Κατάλαβες μαλακα? Γιατί σε πολλούς απο εσάς κ 50 φουλ να το βάλει κάτι θα βρήτε να πείτε...άντε μπράβο παπαριδες που μόλις σας πούνε το αυτονόητο μπαινετε με τους κλώνους κ μας λέτε νταβατζιδες γιατί δεν έχετε @@να το πείτε με το κανονικό σας...εσυ αγόρι είσαι κουβαρντας απλά να μας πεις τι σου έχει ταξη και τα γράφεις αυτα. Ρε μήπως είσαι ο νταβατζής της;;;
Θες δέσιμο και να σε κοπανάει το κοριτσι
καλά οκ ότι πεις...Μαλων περνεις ποσοστο
συνεχίζεις...?Οκ εγώ θα δώσω αυτό που πρέπει εκεί που πρέπει,εσυ δώσε καμία καλή κουβέντα γεια να πάρεις καμία έκπτωση λεβέντη.γιαυτο φτάσαμε εδώ 150+50 γεια το κοριτσάκι μετά σπίρτα ποτέ.σεβασμος δεν το συζητάω
καλά ότι πεις...Γιατί μαλώνεις;;;;
εννοείς δηλαδή οτι το προφιλ ειναι ψευτικοκαλά ότι πεις...
μαζί θα τα ξαναπούμε οταν βγεις με το κανονικό σου Νικ...
Ως τότε κάτσε εκεί φορά τα φουστανακια σου κ κλάψε για τις τιμές...
ρε εδώ εχει γραψει 10 μυνηματα ολα και ολα και ασχολείτε μόνο με την αννα ελα ντε τι λεω κ εγω... παντως λες ψεματα.... ασχοληθηκε κ με μια άλλη... ειπε δεν επερνε ποτε 60... μαλλον θα την γνωρισε μετα την αυξηση...εννοείς δηλαδή οτι το προφιλ ειναι ψευτικογίνονται τετοια πράγματα
ρε εδώ εχει γραψει 10 μυνηματα ολα και ολα και ασχολείτε μόνο με την αννα
![]()
![]()
αρα το εχει ξεχειλώσει φίλε στην ενημέρωση ;) συγνωμη τοτε που γελασα :-ελα ντε τι λεω κ εγω... παντως λες ψεματα.... ασχοληθηκε κ με μια άλλη... ειπε δεν επερνε ποτε 60... μαλλον θα την γνωρισε μετα την αυξηση...

ενταξει αυτα ετσι ειναι μια πανω μια κατω ;) αν θελεις ομως να λες κατι και να σε λαμβανουν σοβαρα να το λες χωρις εμπαθεια ;) και οχι 13 μυνηματα τα 10 να την λεει στην κοπελαΜε αυτά και με αυτά τη ανεβάσατε πάλι στο ranking!!!!

το ranking λες να περιμενε να κανει δουλεια?Με αυτά και με αυτά τη ανεβάσατε πάλι στο ranking!!!!