napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.022
- Πόντοι
- 24.436
βρίσκουμε βρίσκουμε...ρε μωρό μού 7 το πρωί είμαστε με την τσίμπλα στο μάτι, που να βρούμε διάθεση για γαμισι, καλά έκανες και το άλλαξες μωρό????!!!
βρίσκουμε βρίσκουμε...ρε μωρό μού 7 το πρωί είμαστε με την τσίμπλα στο μάτι, που να βρούμε διάθεση για γαμισι, καλά έκανες και το άλλαξες μωρό????!!!
Θα ισχύσει για αυτήν την εβδομάδα?Θα με πείτε τρελή κάβλες μου αχ το ξανά σκέφτηκα για τις ώρες που κάνω ραντεβού θα αρχίζω από τις 1 η ώρα το μεσημέρι μέχρι τις 3 η ώρα το βράδυ τα ξημερώματα καλύτερα έτσι με βολεύει καλύτερα
ήσουν στους καταδρομείς και σού έμεινε άρχοντα χε χεβρίσκουμε βρίσκουμε...
κάθε μερα εγείρομαι κυριολεκτικώς, μεταφορικώς και ποικιλοτρόπως στις 5:15. Μέχρι τις 7 εχω πιει καφε, εχω πάει χοτελ εχω ευπρεπιστεί και περιμενω έτοιμος την Αννούλα για τα περαιτέρωήσουν στους καταδρομείς και σού έμεινε άρχοντα χε χε
Θα με πείτε τρελή κάβλες μου αχ το ξανά σκέφτηκα για τις ώρες που κάνω ραντεβού θα αρχίζω από τις 1 η ώρα το μεσημέρι μέχρι τις 3 η ώρα το βράδυ τα ξημερώματα καλύτερα έτσι με βολεύει καλύτερα
βλέπω να γίνεται Βερόνικα να πηγαίνει στα 250 σιγά σιγάΕ ρε φίλε αφού δεν προλάβαινε το κορίτσι είπε να κάνει ένα ξεσκαρταρισμα. Όπως και η Μαρία. Μολδαβή που ήταν 50 και το έκανε 80
σίγουρα..αλλά ήταν μια καλή επιλογή στα 100. Οκ προχωράμεΜε αυτές τιμές υπάρχουν αρκετά αξιόλογα τεμάχια επομένως ούτε κρύο ούτε ζέστη....
σίγουρα..αλλά ήταν μια καλή επιλογή στα 100. Οκ προχωράμε

έλα ντε.. :Sακουσε κι αυτη τσιπρα, ηλθε η αναπτυξη![]()
όσα και να πει λίγα είναι..τα αξίζει με το παραπάνω!!!Μιλησα με αννα προχθές.και μου έστειλε ένα μνμ στο Viber ότι άλλαξε τις τιμές από 100 πηγε150 + 50 για κωλο :-( δυστυχώς :'(
όσα και να πει λίγα είναι..τα αξίζει με το παραπάνω!!!
να το αλλαξει το ΑΝΝΑ110 και να το κανει ΑΝΝΑ150 τοτε

15050 διαφημισει της κοσμοτε θα γινει η αννουλαΓια την ακριβεα 150+50![]()