Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 134
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 30.605
Ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει αν η Άννα ανεβαίνει στα βόρεια προάστεια για ραντεβού;;;
Που είναι το πρόβλημα;
Μια ερώτηση έκανα. Υπάρχουν κορίτσια που δέχονται, με το αζημίωτο πάντα..
Ας απαντήσει η ίδιο λοιπόν.
η Αννουλα εχει ενα ονομα στην πιατσα, δεν κανει παρτουζες και τριο με ανωμαλαρες και τραβελια, αλλα επειδη επιμενεις να σου απαντησει η ιδια στειλε της προσωπικο μηνυμα να φας το ακυρο μια ωρα αρχιτερα!!
>ναι ...σε συγκεκριμενα χοτελ..ρωτα και θα σου πει...Ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει αν η Άννα ανεβαίνει στα βόρεια προάστεια για ραντεβού;;;
Ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει αν η Άννα ανεβαίνει στα βόρεια προάστεια για ραντεβού;;;
ναι ...σε συγκεκριμενα χοτελ..ρωτα και θα σου πει...
εχω την εντυπωση πως δεν παει βορεια,ουτε κεντρο,παρα μονο παραλιακη
Κάποιες μέρες τη βδομάδα μαζεύει 2-3 ραντεβού μαζεμένα και έρχεται κέντρο. Παλιά μου είχε πει ότι ίσως το κάνει και για ΒΠ
εχω την εντυπωση πως δεν παει βορεια,ουτε κεντρο,παρα μονο παραλιακη
Μπορει να εχει "γραμματεα"
Εμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είχε πει ότι δεν έρχεται Βόρεια και δεν ξανασχολήθηκα...
Εμεις να δεις καυλιαρα!!!!σας λατρεύω αγάπες μου αχ αχ
αχ όχι δεν μπορώ να είσαι καλά καλή συνέχειαΑννα, με τρανς μπορούμε να κάνουμε τριπλό;
καυλιδιο,δεν λατρευεις εμας,αλλα τις ψωλες μας και τα μαρουλια μας,βεβαιως βεβαιως.νταξει,πλακουλα κανω,αλλωστε πολλοι απο εμας σε θελουμε και σε αγαπαμε,διοτι εχεις ολο το πακετο μιας καλης συναντησης.καυλα εισαι στην φωτο.σας λατρεύω αγάπες μου αχ αχ
Αυτό είναι...αχ ευχαριστωωωωωω θερμά μωρό μου