Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αχ αυτή η κωλάρα σου, είναι η μόνη τρυπούλα σου που δεν έχω δοκιμάσει.....Καλησπέραααααα σε όλους αχ τι μού κάνετε πως μού είστε λατρείες μου αδυναμίες μου είστε υπέροχη σας λατρεύω πολύυυυ να το ξέρετε:jelous:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είσαι μεγάλη καύλα μωρό μου....
Ο κωλος της είναι το κάτι άλλο τον οποίο έχω γευτεί αρκετές φορές!!!! Για ατελείωτο γαμηση!!!
Να στον γλυψω μεχρι να μουδιασει η γλωσσα μου
ψωλοφατσα!! Μετα απο αυτη τη φωτο βαρεσα. Δεν μπορω να πω ψεμματα.
Καλησπέραααααα σε όλους αχ τι μού κάνετε πως μού είστε λατρείες μου αδυναμίες μου είστε υπέροχη σας λατρεύω πολύυυυ να το ξέρετε:jelous:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπες και σε αλλα θρεντ να μαζεψεις ποντους. Στα 100 μηνυματα εχει παγωτο βανιλιαΆννα είσαι τόσο καύλα που όταν συναντηθούμε θα σε γαμήσω σε όλα τα σημεία, ακόμα και σε αυτά που γαμιούνται οι αράχνες!!!!!!
Μην αγχώνεσαι τυπε δεν έχουν όλοι την φιλοδοξία να σου μοιάσουν.Μπες και σε αλλα θρεντ να μαζεψεις ποντους. Στα 100 μηνυματα εχει παγωτο βανιλια
φάτε μάτια ψάρια κ κοιλιά περιδρομο !!!!!αχχχχχχχ εμείς είμαστε επαρχία κ χάνουμε Πόλα!!!
Καλησπέραααααα σε όλους αχ τι μού κάνετε πως μού είστε λατρείες μου αδυναμίες μου είστε υπέροχη σας λατρεύω πολύυυυ να το ξέρετε:jelous:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

με αυτά που βλέπω πρέπει να γίνει ένα,Καλό και δυνατό τεστ ντραιβ!!!! Μουναρος το μωρό