Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μην με παρεξηγείτε χωρίς να ξέρετε τον λόγο αγάπες μου απλά είμαι κρυολογημενη γιαυτό και δεν απαντάω σε όλους είναι πολλά τα μηνύματα τα τηλέφωνα που έχω και σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ αλλά δεν το κανω σκόπιμα που δεν απαντάω μέχρι την δευτέρα τρίτη θα είμαι εντάξει και γεμάτη ενέργεια να σας αποδείξω το αντίθετο από αυτά που λέτε τώρα σας ευχαριστώ ευχαριστω, χρονιά πολλά σε όλους σας

αχ από δευτέρα τρίτη μωρό μου θα σας τον πιό όλο

Καλησπέρα αγάπες μου όμορφες αχ είμαι κρυολόγημενη γιαυτό πιστεύω δευτέρα τρίτη θα είμαι εντάξει αχ και εγώ θέλω να είμαι συνέχεια κοντά σας να κάνουμε τα πάντα καύλες μου να σας τα ρουφάω όλα μα όλα να με κάνετε ότι θελετε να σας τα κανω όλα μα όλα![]()
Πολλά φιλιά ....παντού

να γινεις καλα Μην με παρεξηγείτε χωρίς να ξέρετε τον λόγο αγάπες μου απλά είμαι κρυολογημενη γιαυτό και δεν απαντάω σε όλους είναι πολλά τα μηνύματα τα τηλέφωνα που έχω και σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ αλλά δεν το κανω σκόπιμα που δεν απαντάω μέχρι την δευτέρα τρίτη θα είμαι εντάξει και γεμάτη ενέργεια να σας αποδείξω το αντίθετο από αυτά που λέτε τώρα σας ευχαριστώ ευχαριστω, χρονιά πολλά σε όλους σας
Πολύ ωραία φωτό, περαστικά Αννούλα!!!!!!!!!!:jelous:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μούναροςςςς

καλησπέραααααα μωρό μου αχ οπότε θέλειςΓεια σου καυλα χρονια πολλα καλη χρονια και θα τα πουμε συντομα!!!
αχ μωρό μουΤούμπανο
αχ μου πέρασε μωρό μου μπορείς να με πάρεις από παντούΘέλω να τιμήσω και το κωλαράκι της.. Μωρό μου σου πέρασε η ίωση;;;
αχ μωρό μου αχ καύλα μουΠολύ δυνατό μωρό!![]()