Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είμαι γρήγορο πιστόλι! ;)ποτε προλαβες ρε?
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Αχ καύλες μού αχ πόσο μου αρέσει που με ξεσκιζετε. Μωράκια μου αχ γλυκά εσείς ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤![]()
Είμαι γρήγορο πιστόλι! ;)
Αχ καύλες μού αχ πόσο μου αρέσει που με ξεσκιζετε. Μωράκια μου αχ γλυκά εσείς ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤![]()

❤❤❤❤❤❤❤❤Απο εβδομάδα θα σε βάλω...
καλησπέραααααα μωρό μου αχ είσαι πολύ γλυκός μωράκι μου ❤❤❤❤Άννα, ανεβάζεις από τις καλύτερες φωτογραφίες, αλλά αυτή η τελευταία, είναι εξοχή, και αναδεικνύει την ομορφιά σου.
αχ καύλα μου έλα μωρό μου χυσε με παντού αστερι μουΕγω να δεις πως γουσταρω να σε χυνω ολη μερα στα μουτρα σου και στην κωλαρα σου ...ΚΑΥΛΑ ατελειωτη !!!
καλησπέραααααααα μωρό μου αχ είσαι αστερι καύλα μουΈνας άγγελος στα Νότια Προάστια
Σε κάθε μας συνάντηση ξεπερνάς τη τελειότητα..
δικό σου..
αχ ναι μωρό μου αχ έτσι ακριβώς καύλα μου μωράκι μουΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.....![]()
καλησπέραααααααα ζουζούνι μου ❤❤❤❤❤❤Καλημέρα μωράκι!!!
❤❤❤ΚΑΥΛΑ ΕΧΕΙΣ PM
καλησπέραααααααα μωρό μου αχ αστερι μου καύλα μου είσαι υπέροχος ❤❤❤❤2συναντησεις έχω κάνει με την Άννα. Πολύ καλή επιλογή και στα προκαταρκτικά αλλά και στα του αγώνα. Δεκτική σχεδόν σε όλα. Μου φάνηκε λίγο υποκριτική αλλά οκ!
Σίγουρα θα την ξανασυναντουσα με την έρευνα ελληνίδα Ελληνίδας Χαχαχα
❤❤❤❤❤Ένας άγγελος στα Νότια Προάστια
Σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά..
Ανυπομονώ για την επόμενη μας συνάντηση..
δικό σου..
αχ και εγώ μωρό μου σε φιλο παντού παντού παντού παντού ❤❤❤❤❤❤❤γεια σου αννα εισε τρελα εισε καυλα φιλακια παντου!!!!!!!!!!!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
❤❤❤❤❤❤και δεν εχεις φαει ακομα απο δω. φαντασου να φας.....