Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλώς ήρθες. Ελπίζω αναζωγονημένη και ξαναμμένη αρκετά!!!καλησπερα ομορφιες μου συμερα γυρισα και θα ειμαι αθηνα φιλακια σε ολους η αννουλα σας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα Αννα μου !!!Καλησπέρα καύλες μου ομορφιές μου είμαι έτοιμη για όλααααααααααααααα
ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΑ ΚΑΥΛΑΚΙκαλησπερααααααα ομορφιες μου τι μου κανετεεεεεε κανωωωωω φουλ προγραμμα και πολλαααααα παραπανωωωωω

Καλησπερα κουκλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα ζουζουνια μου σας περιμενο να περασουμε τελεια αχω κεφια
καλησπερααααααα ομορφιες μου τι μου κανετεεεεεε κανωωωωω φουλ προγραμμα και πολλαααααα παραπανωωωωω
Τελικα η ταριφα ειναι 80? η 100?Καλησπέρα καύλες μου ομορφιές μου είμαι έτοιμη για όλααααααααααααααα
καλησπερααααααα ομορφιες μου τι μου κανετεεεεεε κανωωωωω φουλ προγραμμα και πολλαααααα παραπανωωωωω
Ευχαριστώ πολύ. Με γλίτωσες και ήθελα να κανονίσω για σήμεραΘα σου πει 80 και μετά θα σου ζητάει 100, ή θα σου πει 1.5 ώρα και μετα στη 1 ώρα θα έχει κανονισει αλλο ραντεβού.![]()
Με βλέπω για Αννι μπορεί να μην τα περνει στο στόμα αλλά είναι σταθερή αξίαΘα σου πει 80 και μετά θα σου ζητάει 100, ή θα σου πει 1.5 ώρα και μετα στη 1 ώρα θα έχει κανονισει αλλο ραντεβού.![]()
H Annα110 ξηγιέται σπαθί!!! Μετά από 2 πολύ καλές συναντήσεις, δεν είχα κανένα θέμα.Με βλέπω για Αννι μπορεί να μην τα παίρνει στο στόμα αλλά είναι σταθερή αξία