Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλημερα ευχομαι μια πολύ όμορφη εβδομάδα να έχετε με πολά χαμόγελα καί πάθος για οτι δήποτε θέλετε και σάς περιμένω να περάσουμε αξέχαστες στιγμές
καλως τον γαμίκουλα............που βριζεις τις μανάδες του κόσμου για επιχειρηματολογια!τώρα με το περουσιολόγιο του Συριζα βλέπω να στο φορολογούν το αιδοίο γιατί αποτελεί εισόδημα
ανακάλεσες?ρε μαλάκα άρχισες πάλι πρωί πρωί...τι διαόλο ρε πρεζάκιας είσαι προχθες ζήτησα συγνώμη και ειπες Οκ ..τώρα τι θες να ξαναρχίσω ρε βλαμμένε?
ολα ειναι σβησμένα.......ανακάλεσε αντρίκια εδω η σε πμ και το αφηνω....ξέρεις ειναι πολυ χοντρο και εχω στραβωσει!πανε ρε στο άλλο νήμα (μη γαμάς αυτό) και δες τα ποστ...το είχα σβήσει από τα πρώτα 10 λεπτά
καλως τον γαμίκουλα............που βριζεις τις μανάδες του κόσμου για επιχειρηματολογια!
σκατο αλητη
παιδες,ηρεμηστε.....δεν θα το ξαναγραψω....ρε μαλάκα άρχισες πάλι πρωί πρωί...τι διαόλο ρε πρεζάκιας είσαι προχθες ζήτησα συγνώμη και ειπες Οκ ..τώρα τι θες να ξαναρχίσω ρε βλαμμένε?
παιδες,ηρεμηστε.....δεν θα το ξαναγραψω....
ηρεμησα guru.......παιδες,ηρεμηστε.....δεν θα το ξαναγραψω....
τώρα με το περουσιολόγιο του Συριζα βλέπω να στο φορολογούν το αιδοίο γιατί αποτελεί εισόδημα xaxaxaxa καλά τα λές
Γιατί, το έχεις βάλει σκοπό να μας πάρεις όλους εσύ;Γειά σάς αγορια μήν μαλονετε να ειστε αγαπημενη δέν έχετε να χώρισετε κάτι
σβήστα σε παρακαλώ ρε guru από δω
...ok...δεν εχω να σβησω τιποτα!..παμε πισω στην ενημερωση.ηρεμησα guru.......
να εισαι καλά ευχομαι να βρεις αυτό πού ψαγνεις μέσα από τήν καρδια μούΛυπάμαι δεν είσαι ο τύπος μου
Γιατί, το έχεις βάλει σκοπό να μας πάρεις όλους εσύ;
Θα μας προσφέρεις και εγγύηση ικανοποίησης;
Οκ
καλημέρακαλημερα Αννα!