Παντως πλακα πλακα επειδη γενικα εχω παρατηρησει οτι υπαρχει μια νοσταλγια? Μια ευχαριστη αναμνηση? (Οπως θελετε πειτε το) για την συγκεκριμενη (για οσους ειχαμε την τυχη να την συναντησουμε παντα) κανονικα θα επρεπε να ανοιχτει ενα ξεχωριστο νημα με τιτλο 'αναμνησεις απο την Αννα' (ποσες φορες την συναντησαμε, ποια ηταν η πρωτη φορα που την συναντησαμε και κυριως ποια ηταν η τελευταια φορα που την συναντησαμε)

Υ.Γ. (χωρις πλακα) εγω θυμαμαι εσεις
Παντως πλακα πλακα επειδη γενικα εχω παρατηρησει οτι υπαρχει μια νοσταλγια? Μια ευχαριστη αναμνηση? (Οπως θελετε πειτε το) για την συγκεκριμενη (για οσους ειχαμε την τυχη να την συναντησουμε παντα) κανονικα θα επρεπε να ανοιχτει ενα ξεχωριστο νημα με τιτλο 'αναμνησεις απο την Αννα' (ποσες φορες την συναντησαμε, ποια ηταν η πρωτη φορα που την συναντησαμε και κυριως ποια ηταν η τελευταια φορα που την συναντησαμε)

Υ.Γ. (χωρις πλακα) εγω θυμαμαι εσεις?
απιστεύτος τύπος!!!! Εχω κατουρηθεί απο τα γέλια!!!!!!ξαναγραψε ρε απο κάτω πάλι κατι,,,και πάλι,,,,και πάλι,,,και δώστου,,,,και γράφε για την Άννα,,,,και πάλι για τα σχόλια απο πάνω,,,και πάλι,,,,και μη σταματάς,,,,,,και πες για τη Άννα τι καλη ήταν,,,,και απαντά στο παληκαρι π σε προέβαλε,,,,και βάστα το νήμα κανένα χρόνο ακόμα...............πέθανα απο τα γέλια