Βρήκαμε τηλ?το τηλ. δεν φαίνεται να υπάρχει..
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βρήκαμε τηλ?το τηλ. δεν φαίνεται να υπάρχει..
Δεν υπάρχει τηλέφωνο,η κοπέλα έχει σταματήσει εδω και καιρό!Kακος ειναι το νημα ανοιχτο εδω,θα επρεπε να το κλεισουν γιατι άδικα συζηταμε για κατι που δεν υπαρχει εδω και 1 χρονο τουλαχιστον.ναι μαλλον σταματησε δεν τι βρισκωω.....!
Δεν υπάρχει τηλέφωνο,η κοπέλα έχει σταματήσει εδω και καιρό!Kακος ειναι το νημα ανοιχτο εδω,θα επρεπε να το κλεισουν γιατι άδικα συζηταμε για κατι που δεν υπαρχει εδω και 1 χρονο τουλαχιστο
εαν γυρισει ανοιγει καινουργιο ετσι και αλλιως την ξερουμε..αλλα δυστυχως η ευτυχως για εκεινη δεν θα γυρισει γιατι το ειχει πει οτι σταματαει για προσωπικους λογους..ηταν 10 χρονια στον χωρο... μαζεψε λεφτα και τωρα κανει κατι αλλο...Θα μας στερήσεις και τις αναμνήσεις ?
Κι αν επιστρέψει η Αννούλα, θα βρει το νήμα κλειδωμένο ?
Θα φάει πόρτα ?
Αγένεια για ένα τόσο καλό κορίτσι.
ναι ε???Καλησπέρα σας τελικα τελος η κοπέλα δεν την συνάντησα... Είμαι από τους ατυχους...
Έτσι λεω δεν ξέρω... κάτι μακάρι να ήξεραναι ε???![]()
Καλησπέρα σας τελικα τελος η κοπέλα δεν την συνάντησα... Είμαι από τους ατυχους..
ψάξε εδώ μέσα..θα βρεις καλύτερες και με διαφορά στην εμφάνιση στις υπηρεσίες και στο κόστος!Καλησπέρα σας τελικα τελος η κοπέλα δεν την συνάντησα... Είμαι από τους ατυχους...
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αυτο θα κάνωψάξε εδώ μέσα..θα βρεις καλύτερες και με διαφορά στην εμφάνιση στις υπηρεσίες και στο κόστος!
Αυτό θα κάνω!!!ψάξε εδώ μέσα..θα βρεις καλύτερες και με διαφορά στην εμφάνιση στις υπηρεσίες και στο κόστος!
Οκ μαζί σου φίλε μου..εσύ ομως την είχες συναντήσει ;;ψάξε εδώ μέσα..θα βρεις καλύτερες και με διαφορά στην εμφάνιση στις υπηρεσίες και στο κόστος!
Δεν ισχύει. Η Άννα ότι καλύτερο έχει περάσειΟκ μαζί σου φίλε μου..εσύ ομως την είχες συναντήσει ;;![]()
Το γνωριζω φιλε μου απλα βλεπω ενα συναγωνιστη με εγγραφη Σεπτ του 21 και εκφραζει αρνητικη αποψη για την Αννα και για αυτο το ρωταω αν την εχει συναντηση ;;;Δεν ισχύει. Η Άννα ότι καλύτερο έχει περάσει
περασμενα μεγαλεια...
.οποιος ηταν τυχερος τοσα χρονια την γνωρισε απο κοντα...
ψάξε εδώ μέσα..θα βρεις καλύτερες και με διαφορά στην εμφάνιση στις υπηρεσίες και στο κόστος!
Λιγο μπερδεμενα μας τα λεει ο φιλος ..εδω τα δικα του ποσταρισματα !!!Δεν ισχύει. Η Άννα ότι καλύτερο έχει περάσει