Το χάσαμε το κορμί πατριώτη.Άρα η Άννα σταμάτησε πλέον?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη.Άρα η Άννα σταμάτησε πλέον?
κι εγώ το πιστεύω ότι πολύ λίγες πουτάνες κάνουν λεφτά και κουμάντα για τα γεράματά τους...Καλα κλασσικο πραμα. Καμια ταναπου δεν εκανε λεφτα. Οι αλβανεζο βουλγαρο βαλκανιες γενικα τους τα τρωνε οι νταβαδες ολα μα ολα. Η αννουλα δεν θα μπορουσε να ειναι εξαιρεση
Στην αρχη ολες νομιζουν θα καβατζοσουν χρημα και σε 2-3 χρονια θα ξεκοψουν, αλλα μολις αρχισουν χαλανε χρηματα σε μλκιες απο τις στερησεις που ειχαν, μπλεκουν με κοκκες, νταβαδες και τις περνει η κατω βολτα. Εχω γνωρισει 1 το πολυ 2 που οντως ξεκοψαν μετα απο 10 χρονια και εκαναν περιουσια πχ σπιτια η κανενα μαγαζακικι εγώ το πιστεύω ότι πολύ λίγες πουτάνες κάνουν λεφτά και κουμάντα για τα γεράματά τους...
αν ήταν πιο έξυπνες δεν θα έκανανα αυτή τη δουλειά
κι εγώ έχω γνωρίσει , μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.Στην αρχη ολες νομιζουν θα καβατζοσουν χρημα και σε 2-3 χρονια θα ξεκοψουν, αλλα μολις αρχισουν χαλανε χρηματα σε μλκιες απο τις στερησεις που ειχαν, μπλεκουν με κοκκες, νταβαδες και τις περνει η κατω βολτα. Εχω γνωρισει 1 το πολυ 2 που οντως ξεκοψαν μετα απο 10 χρονια και εκαναν περιουσια πχ σπιτια η κανενα μαγαζακι
Καλησπέρα, ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το τηλ από την anna110?
Το τηλέφωνο παντως δεν ειναι το ίδιο…![]()
Κορμάκι απολαυση..ΕΜΜΑ
Φρεσκια παρουσια γεματη καυλα και φαντασια .... αδυνατο κορμακι και βελουδινο δερματακι , σου υποσχομαι μοναδικες στιγμες γιατι λατρευω το αχαλινωτο σεξ τα φιλια και τα χαδια και θα σε κανω να με ζητας ξανα και ξανα Ειμαι εδω για εσενα στο 6973290993kanesex.com
να ειναι δικη της?
Μόνο η ίδια ξέρει.Εχει σταματήσει λογικά...
Μαλλον έχει αποσυρθείμα δεν υπαρχει καποιος που να την εχει συναντηση τοσο καιρο..αμα ηταν θα υπηρχε καποια κριτικη η καποιο νεο απο καποιον!
στειλε ενα μυνημα και αμα δεις τιποτα "αχ μωρο μου αχ και βαχ" αυτη θα ειναι![]()
Κορμάκι απολαυση..ΕΜΜΑ
Φρεσκια παρουσια γεματη καυλα και φαντασια .... αδυνατο κορμακι και βελουδινο δερματακι , σου υποσχομαι μοναδικες στιγμες γιατι λατρευω το αχαλινωτο σεξ τα φιλια και τα χαδια και θα σε κανω να με ζητας ξανα και ξανα Ειμαι εδω για εσενα στο 6973290993kanesex.com
να ειναι δικη της?
Πουλαει το ονομα.δεν ειναι η αννα.μαλλον αυτη η ναταλια ειναι απο μασαζ φουεγκο.δεν αξιζει ουτε να ασχοληθει κανεις.ρε τα σουργελα,ακομα προσπαθουν να παραπλανησουν κοσμο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ειναι η αννα.μαλλον αυτη η ναταλια ειναι απο μασαζ φουεγκο.δεν αξιζει ουτε να ασχοληθει κανεις.ρε τα σουργελα,ακομα προσπαθουν να παραπλανησουν κοσμο.
Χωρίς να το θέλω δηλαδή, έγινα συνένοχος στην άπατη αυτής της Ναταλίας......δεν ειναι η αννα.μαλλον αυτη η ναταλια ειναι απο μασαζ φουεγκο.δεν αξιζει ουτε να ασχοληθει κανεις.ρε τα σουργελα,ακομα προσπαθουν να παραπλανησουν κοσμο.
XAXAXAXA σωστόοοοος!!!! Τέτοια μηνυματα εστελνε!στειλε ενα μυνημα και αμα δεις τιποτα "αχ μωρο μου αχ και βαχ" αυτη θα ειναι

Οχι και συνενοχος. Τι φταις εσυ;Χωρίς να το θέλω δηλαδή, έγινα συνένοχος στην άπατη αυτής της Ναταλίας......![]()