You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα Βεργας 7 υπογειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mkavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ποτε θα σταματησει?Το κορίτσι, το οποίο μου προσφέρει πάρα πολυ ωραίες στιγμές αποσύρεται απο τον αγοραιο έρωτα. Την ευχάριστω που εδώ κ 10 χρόνια μου προσφερε το κορμί της
mkavlos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 293
- Like
- 5.118
- Πόντοι
- 16.051
ΣταματησεΠοτε θα σταματησει?
Στο προγραμμα ειναι κ σημερα κ ολη τη βδομαδα σχεδον.Μπερδευτηκα.Σταματησε
mkavlos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 293
- Like
- 5.118
- Πόντοι
- 16.051
Το πρόγραμμα τους είναι πλήρως αναξιόπιστο. Πήγα την προηγούμενη Τετάρτη εμπιστευομενος το πρόγραμμα κ αντί για την Άννα ηταν μια γιαγιά στη κυριολεξίαΣτο προγραμμα ειναι κ σημερα κ ολη τη βδομαδα σχεδον.Μπερδευτηκα.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 613
- Like
- 99.854
- Πόντοι
- 48.067
Το κορίτσι, το οποίο μου προσφέρει πάρα πολυ ωραίες στιγμές αποσύρεται απο τον αγοραιο έρωτα. Την ευχάριστω που εδώ κ 10 χρόνια μου προσφερε το κορμί της
ρε τυπε πόσο ναυάγιο είσαι που άνοιξες ενα τέτοιο θέμα ?
απορώ που ανέβηκε κιόλας.
..
mkavlos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 293
- Like
- 5.118
- Πόντοι
- 16.051
Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Μακάριοι οι πτωχοί το πνευματιρε τυπε πόσο ναυάγιο είσαι που άνοιξες ενα τέτοιο θέμα ?
απορώ που ανέβηκε κιόλας.
..
![]()
![]()
Εγω αντιθετως σχεδον παντα βρισκω οτι λεει το προγραμμαΤο πρόγραμμα τους είναι πλήρως αναξιόπιστο. Πήγα την προηγούμενη Τετάρτη εμπιστευομενος το πρόγραμμα κ αντί για την Άννα ηταν μια γιαγιά στη κυριολεξία
mkavlos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 293
- Like
- 5.118
- Πόντοι
- 16.051
Τυχερός, ψάχνω την Μόνικα, όλο την έχουν στο πρόγραμμα κ ποτέ δεν είναιΕγω αντιθετως σχεδον παντα βρισκω οτι λεει το προγραμμα
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε γιατί δεν την παίρνεις σπίτι σου να σου προσφέρει κι εκεί το κορμί της για αλλά 10 χρόνια και μας σπας τα @ρχιδια εδώ μέσαΤο κορίτσι, το οποίο μου προσφέρει πάρα πολυ ωραίες στιγμές αποσύρεται απο τον αγοραιο έρωτα. Την ευχάριστω που εδώ κ 10 χρόνια μου προσφερε το κορμί της

ΙσχυειΤυχερός, ψάχνω την Μόνικα, όλο την έχουν στο πρόγραμμα κ ποτέ δεν είναι
mkavlos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 293
- Like
- 5.118
- Πόντοι
- 16.051
Έχεις???Τύπε γιατί δεν την παίρνεις σπίτι σου να σου προσφέρει κι εκεί το κορμί της για αλλά 10 χρόνια και μας σπας τα @ρχιδια εδώ μέσα![]()
mkavlos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 293
- Like
- 5.118
- Πόντοι
- 16.051
Θέλει να σταματήσει εντελώς. Καλό θα ήταν να είμαι πριβε πελάτης αλλά... ειναι χρόνια που ψάχνει α ξεφύγει. Αλλά όπως ελεγε: δεν φεύγω απο τον ένα φούρνο για να πάω στον άλλοΤηλέφωνο πάρε να την έχεις για μετά αφού έχετε οικιότητα...
traveler18
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 330
- Πόντοι
- 26
είναι η Άννα που δούλευε Αθανασίας και Μεγάλου Αλέξανδρου παλιότερα? ένα κοντοπουτανο τσουποτο μελαχρινό?Το κορίτσι, το οποίο μου προσφέρει πάρα πολυ ωραίες στιγμές αποσύρεται απο τον αγοραιο έρωτα. Την ευχάριστω που εδώ κ 10 χρόνια μου προσφερε το κορμί της
AnaCobra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.517
- Πόντοι
- 481
Εύγε!!!Το κορίτσι, το οποίο μου προσφέρει πάρα πολυ ωραίες στιγμές αποσύρεται απο τον αγοραιο έρωτα. Την ευχάριστω που εδώ κ 10 χρόνια μου προσφερε το κορμί της

Τη χοντρη λες?Το θέμα είναι να πετύχουμε την Κωνσταντίνα, γιατί όσες φορές πάω λείπει...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 17K