Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κάποιες τέτοιες κοπέλες είναι καλοί ηθοποιοι..
Δεν είναι δύσκολο να τη πατήσει κάποιος ειδικά αν είσαι
συναισθηματικός
Πρόσεξε την επόμενη φορά..
στουντιοκοριτσο...Call girl αυτή που ήρθε στο μαγαζί σου φίλος?
ρε εσυ να σαι καλά...να πίστεψε με πως αυτές χάνουν...Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πλέον το έχω μάθει καλά με τον δύσκολο τρόπο...
Μόνο κακο μου έκανε αυτή η ιστορία.
Πολύ ψέμα φίλε μου....Πολύ ψεμα
ρε εσυ να σαι καλά...να πίστεψε με πως αυτές χάνουν...
Κανόνας...μονο πουτσα κ αερολογίες μέχρι να περάσει ο χρόνος...κ μετα μπαι μπαι
Καλησπερα σε ολους σας ευχομε ολοι σας να ειστε γεροι και υγιεις.Επειδη τις τελευταιες μερες εχει δημιουργηθει προβλημα σε καποιο ατομο απο εδω μεσα με το να τον ενοχλουνε συνεχως σπιτι του στο κινητο του και να τον βριζουνε και η ευθυνη απο τον ιδιο ριχνετε σε εμενα μπηκα να γραψω οτι ουδεμια ευθυνη εχω εγω για αυτο και παρακαλω οποιος η οποιοι το κανουνε να το σταματησουνε τωρα γιατι ηδη εχει ειδοποιηθει η αστυνομια το τηλεφωνο παρακολουθειτε πλεον και θα εχετε βαριες συνεπειες οποιοι το κανετε.Και επειδη προσβαλλετε το ονομα μου πιστευοντας απο τον ιδιο οτι εχω βαλλει εγω ατομα το μονο που τους λεω οτι θα ειμαι μαρτυρας κατηγοριας εναντιον τους οταν συλληφθουνε.Δεν μπορουνε ατομο η ατομα πισω απο την πλατη μου να προβαινουνε σε τετοιες αναρμοστες ενεργιες προσωπικα του ζητω συγνωμη για αυτο που γινετε και παρο οτι εχουμε πολλες διαφωνιες μεταξυ μας θα ειμαι στο πλευρο του οταν αυτα τα ατομα η ατομο αποκαλυφθουνε.Δεν ανεχομε ουτε στον χειροτερο εχθρο μου να του φεροντε με τετοιες αθλιες μεθοδους βριζοντας και απειλωντας αυτον και την οικογενεια του.Τετοιες φασιστικες μεθοδοι ΜΑΚΡΥΑ απο εμενα και θα βοηθησω σε οτι χρειαστει για να αοκαλυφθουνε τα σιχαματα...Ντροπη και μονο ντροπη οποιοι η οποιος το κανει ΝΤΡΟΠΗ...και επειδη ο χαρακτηρας μου δεν ειναι κακος ζητω και ενα συγνωμη για την εκφραση [γιδι] οι γονεις μου με μεγαλωσανε με αρχες να σεβομε τους ανθρωπους και κακια να μην κρατω....Μεινετε σπιτι να ξεπερασουμε αυτο που μας βρηκε οσο γινετε πιο γρηγορα ........

το τηλέφωνο παρακολουθείται γράφει η κορασίδα!!!
Μην τα γράφετε έτσι,διαβάζουν και νοήμονες άνθρωποι
Η κλεισουρα φερνει τρελλα. Νομιζω οτι κανεναν δεν ενδιαφερει σ αυτο το σαιτ αν η Αννα και η καθε Αννα ειχε σχεση με τον ετσι ή με τον γκουβετσι. Αυτο το σαιτ φτιαχτηκε -κι ας με διορθωσει ο αντισθενης- για να ανταλλασουμε κριτικες καΙ αποψεις για κοπελες που για τον οιονδηποτε λογο κανουν σεξ με χρηματα. Αν παραλληλα εχουν ιδιωτικη σχεση ή εχουν παιδια κλπ. μας αφηνει παντελως αδιαφορους. Εδω μιλαμε και γρφουμε σαν πελατες και οχι σαν ΑΓΑΠΗΤΗΚΟΙ ή ΓΚΟΜΕΝΟΙ.....μα ναι....>>> το εχουν βαλει να πηγαινει μπροστα και απο πισω το παρακολουθουννν.... ;)
ναι ναι ο υπερκοριος της ΕΥΠ σε συνδυασμο με το ηλεκτρονικο εγκληματο τηλέφωνο παρακολουθείται γράφει η κορασίδα!!!
Μην τα γράφετε έτσι,διαβάζουν και νοήμονες άνθρωποι

μηπως να το κανει φορουμ γνωριμιων με σκοπο το γάμοΗ κλεισουρα φερνει τρελλα. Νομιζω οτι κανεναν δεν ενδιαφερει σ αυτο το σαιτ αν η Αννα και η καθε Αννα ειχε σχεση με τον ετσι ή με τον γκουβετσι. Αυτο το σαιτ φτιαχτηκε -κι ας με διορθωσει ο αντισθενης- για να ανταλλασουμε κριτικες καΙ αποψεις για κοπελες που για τον οιονδηποτε λογο κανουν σεξ με χρηματα. Αν παραλληλα εχουν ιδιωτικη σχεση ή εχουν παιδια κλπ. μας αφηνει παντελως αδιαφορους. Εδω μιλαμε και γρφουμε σαν πελατες και οχι σαν ΑΓΑΠΗΤΗΚΟΙ ή ΓΚΟΜΕΝΟΙ