Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σε φτυνουν κ νομιζεις οτι ψιχαλιζει.....Πάντως Αννούλα πρέπει να σε προωθήσει κάποιος καλύτερα. Να βάλεις φωτογραφίες στο προφίλ σου, να γράφεις το τηλέφωνο σου παντού. Καμία αγγελία. Και κάνα βίντεο να σεν πηδάνε που τόσο σου αρέσει.
Να αυξήσεις τη πελατεία σου ρε παιδί μου να χαρεί και λίγο παραπάνω το μουνάκι σου.

σε φτυνουν κ νομιζεις οτι ψιχαλιζει.....![]()
Και το μελόδραμα συνεχίζεται. Μου αρέσει που μας χαιρετισες
διακρινω σκηνη ζελοτυπίας ;Από τις λίγες πουτανες που τους αρέσει να πηδιούνται πραγματικά και γουστάρουν να κάνουν τσιμπούκια μέχρι να πνίγουν.
Μπράβο Αννούλα!!!
πολυ πικρα επεσε δεν τα βρηκατε στο μεροκαματο??Βρες Καλώς τον ρουφιάνο.
Μην μου αγχώνεσαι πσυχουλα μου. Δεν θα χαλάσω τη δουλειά στη φιλενάδα σου. Ίσα ίσα. Να της την αύξησω θέλω μιας και το ευχαριστιέται.

Λοιπόν η γκόμενα είναι Απλά μια τελειωμένη ψεύτρα και φαντασιόπληκτή
Ζήτω συγγνώμη για όσα έχω γράψει κατά καιρούς, δεν θα επαναληφθούν γιατί πολύ απλά κλείνω τον λογαριασμό μου
Καλά να περνάτε με την Άννα και την κάθε Άννα.
Και να θυμάστε αυτό που έμαθα εγώ με τον άσχημο τρόπο. Οι κοπέλες εδώ είναι αληθινές για 1 ώρα. Μετά αρχίζει το ψέμα.
Καλή συνέχεια Και συγγνώμη σε όλους. Ακόμη και στον Τάσο Καρυπιδη.
σε φτυνουν κ νομιζεις οτι ψιχαλιζει.....![]()
ρε εσεις βρηκατε ανα καψουρακο και του ορμηξατε :- ντροπη σας ρεΔεν έχει ανάγκη ούτε από εμένα ούτε από εσένα. Παρόλα αυτά δεν βλέπω με τον τρόπο σου να τη βοηθάς παρά τις κάνεις κακό στη δουλειά της

ρε εσεις βρηκατε ανα καψουρακο και του ορμηξατε :- ντροπη σας ρε![]()
ε ναι ρε φιλε τι αλλοΛες καψουρης??![]()
εγω κακες λεξεις να ξερεις δεν λεω
:Sε ναι ρε φιλε τι αλλοεγω κακες λεξεις να ξερεις δεν λεω
:S
φιλακια πολλα πολλα σε ολους σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αχ και βαχ αννουλα καρδιοκλεφτραΚαλημερα σε ολους οσους με αγαπατε και η ζωη ειναι ομορφη και ερωτικη και ειναι ευτυχια που μπορουμε και την απολαμβανουμε.ευχαριστω για τα ομορφα μηνυματα σας και ειμαι χαρουμενη που εχω γνωρισει τοσο ομορφα ατομα![]()
![]()
![]()
φιλακια πολλα πολλα σε ολους σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
βαλε και καμια φωτογραφια φρεσκια ;) οχι απο το ψυγειο