Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

ισχυει το παλιο τηλ;Ενεργό το Πιπινακι μας. Οπότε ο,τι θέλετε απ' ευθείας.
αν μπορεις στειλτο μου εχω το παλιοΣε 200 τελειώνει το.τηλεφωνο
πιστεψες οτι θα σταματησει για παντα ;Κι εγω το παλιό είχα και μόλις έβαλε ανακοινωση ότι σταματαει το πίστεψα και το έσβησα ο βλάκας...αν μπορέσει κάποιος ας μου το στείλει παρακαλώ...
Δεν ισχύει το παλιό. Αλλά επειδή δεν επιτρέπετε να ποσταρουμε τηλέφωνα, ζητήσετε το απ' την ίδια με ΠΜ. Αλλά κλείστε και κανένα ραντεβού. Τι στο καλό το θέλετε το τηλέφωνο τότε;ισχυει το παλιο τηλ;
ναι ψάρωσα ο μαλάκαςπιστεψες οτι θα σταματησει για παντα ;
μη μασας απο τετοια τεσπα ...ναι ψάρωσα ο μαλάκας

Η καλύτερη καλημέρα.Ομορφες γλυκες ερωτικες καλημερες σε ολα τα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου.ξανα μαζι σας παλι για την εκπληρωση των ερωτικων σας επιθυμιων οπως μονο εγω ξερω φιλια πολλα πολλα και ερωτικα......![]()
![]()
![]()
![]()

Ομορφες γλυκες ερωτικες καλημερες σε ολα τα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου.ξανα μαζι σας παλι για την εκπληρωση των ερωτικων σας επιθυμιων οπως μονο εγω ξερω φιλια πολλα πολλα και ερωτικα......![]()
![]()
![]()
![]()

Καλώς το γλυκό μας το κορίτσιΟμορφες γλυκες ερωτικες καλημερες σε ολα τα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου.ξανα μαζι σας παλι για την εκπληρωση των ερωτικων σας επιθυμιων οπως μονο εγω ξερω φιλια πολλα πολλα και ερωτικα......![]()
![]()
![]()
![]()