Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπερα και καλο σαββατοκυριακο ΜΩΡΑΚΙΑ μουευχομε το διημερακι να το περασετε οπως ο καθενας το φανταζετε τα δε μωρακια μου που εχουνε εντονες ερωτικες ανησυχιες τα περιμενω για να ικανοποιησω τα ερωτικα τους θελω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλησπέρα κουκλαρα!!Καλησπερα και καλο σαββατοκυριακο ΜΩΡΑΚΙΑ μουευχομε το διημερακι να το περασετε οπως ο καθενας το φανταζετε τα δε μωρακια μου που εχουνε εντονες ερωτικες ανησυχιες τα περιμενω για να ικανοποιησω τα ερωτικα τους θελω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα κουκλαρα!!
Σωματάρα για πολλές τρελες!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ αννα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εχεις καποια προτιμηση σε καποια κοπελα για ντου;Καλησπερα και καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου.οι μερες να κυλησουνε οσο πιο ομορφα γινετε και η καλη ψυχολογια να σας συνοδευει ολη την εβδομαδα...πολλα μηνυματα με ρωτανε αν κανω λεσβιακο με κοπελλα η με ζευγαρια ΝΑΙ γινετε οπως εσεις το επιθυμειτε και σας ευχαριστει ;) ;)Θεσσαλονικη καποια στιγμη τον Δεκεμβρη πιστευω οτι θα ερθω να σας συναντησω ΜΩΡΑΚΙΑ μου :-* :-* :-*πολλα πολλα φιλακια οπου εσεις θελετε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΔΕΝ εχω καποια προτιμηση το καθε ΜΩΡΑΚΙ με την κοπελλα που θα συνοδευετε :-* :-* :-*Εχεις καποια προτιμηση σε καποια κοπελα για ντου;
Καλησπερα Πανο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου Άννα...
ΜΩΡΑΚΙ μου γιατι? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα αννουλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα πως με εχεις καταντησει με αυτα που κανεις αστερι

Α ρε Άννα τι μας κάνεις....
Στείλε πράμα στο λαό σου
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κωλομαγουλα για μπατσουλες