Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 25.801
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου Αννουλα με τα Γαλαζοπρασσινα ματια !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου Αννουλα με τα Γαλαζοπρασσινα ματια !!!
αννουλα καμια νεα φωτο που μας εχεις πει!:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Συντομα νεες φωτο :-* :-* :-*αννουλα καμια νεα φωτο που μας εχεις πει!
θα σας δροσισω συντομα :-* :-* :-* :-* :-*Αννούλα δροσισε μας γιατί έρχονται ζέστες....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Eλα Θεσσαλονικη να τα σπασουμε ολα επιτελους

να μας δροσίσεις γιατί δεν θα την παλέψουμε..θα σας δροσισω συντομα :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*2η συναντηση με την Αννα μεσα σε ενα μηνα...παρα πολυ καλο παιδι και πολυ δυνατη στον αγωνα!!!
να εισαι παντα καλα Αννουλα!!!
θα ακολουθησει και κριτικη.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

απο αυριο μπορεις να με παρεις τηλ.ξεκιναω κανονικα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αννουλα,πρεπει να σε δω παλι πριν κατεβω Σαουδικη Αραβια..σου χρωσταω κατι ;)

αχ ρε Μωράκι μου την παρτουζιτσα που σου είχα πει μήπως την ξανασκεφτηκες?Καλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου απο σημερα και παλι μαζι για εντονες ερωτικες στιγμες για την πληρη ικανοποιηση των ερωτικων σας θελω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολλα και γλυκα φιλακια οπου εσεις θελετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πιστευω οτι εχω απαντησει :-* :-* :-* :-* :-*αχ ρε Μωράκι μου την παρτουζιτσα που σου είχα πει μήπως την ξανασκεφτηκες?

Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανει το πιο γλυκο μωρο του bou?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()