Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πολύ καλή η Άννα,δυνατο σέρβις.απλά είναι πολύ αδύνατη με αγυμναστο πίσω σύστημα,πολύ ωραίο φυσικό στήθος όμως και ευχάριστη κοπέλα. Προτείνεται για μια φορά.
γραψε κριτικη μαν.εδω τα σχολια θα χαθουν.Πολύ καλή η Άννα,δυνατο σέρβις.απλά είναι πολύ αδύνατη με αγυμναστο πίσω σύστημα,πολύ ωραίο φυσικό στήθος όμως και ευχάριστη κοπέλα. Προτείνεται για μια φορά.
Καλησπερα Αννα μου , πολυ καλα τα λες . Να εισαι καλα και σε οποιον αρεσουμε που λεει και το τραγουδι .καλημερα μωρακια μου....
μου αρεσουνε και οι καλες και οι κακες κριτικες κανεις δεν ειναι τελειος αυτο που
δεν μπορω να δεχτω ειναι οτι οι φωτο μου ειναι παλαιες. ολες βγηκανε τελη απριλιου και δεν ειναι πειραγμενες
φαινετε αλλωστε οτι ειναι τελειως ερασιτεχνικες.δεν μπορεις να κοροιδευεις με ρετουσαρισμενες γιατι
καποια στιγμη θα σε συναντησουνε και θα δουνε την αληθεια.ευχαριστω για τα ωραια μνμ που μου στελνετε...
φιλακια πολλα και καυτα![]()
![]()

Καλο Σαββατοβραδο και σε εσενα Αννα μου !!! Να εισαι παντα καλα !!! Φιλια πολλα !!!καλο σαββατοκυριακο σε ολα τα μωρα μου. καντε μια βουτια και για μενα...
οτι και να γραψω ειναι λιγο για την αγαπη που μου δειχνετε ενα τεραστιο φιλι
σε ολους σας και σας ευχαριστω πολυ...![]()
![]()
![]()
Μια ακομα εγγραφη χωρις λογο.Γεια σου Αννα. Πως μπορουμε να σε βρουμε? Θα μου στειλεις το τηλ σου? Ευχαριστω
/ Καλημερα και καλο σ/κ Αννα μου :-*καλο σαββατοκυριακο σε ολα τα μωρα μου. καντε μια βουτια και για μενα...
οτι και να γραψω ειναι λιγο για την αγαπη που μου δειχνετε ενα τεραστιο φιλι
σε ολους σας και σας ευχαριστω πολυ...![]()
![]()
![]()
ΚαλημεραααααKαλημερα και καλο σαββατοκυριακο μωρα μου...
απο σημερα σας περιμενω να σας δροσισω και παλι στην καυτη μου αγκαλια...
φιλακια πολλα και παντου![]()
/

Καλημερα Αννα μου !!!! Καλα να περνας !!!! :-* :-* :-*Καλημεραααααα μωρα μου καλες βουτιες να εχετε και καλες διακοπες
σε οσους πηγαινουνε φιλαααακια πολλα![]()
![]()
Καλημεραααααα μωρα μου καλες βουτιες να εχετε και καλες διακοπες
σε οσους πηγαινουνε φιλαααακια πολλα![]()
![]()

Καλημερα και καλη εβδομαδα φιλε . Η Αννα ειναι πολυ καλη . Οταν εισαι με κοπελα σαν την Αννα που τα δινει ολα για να σε ευχαριστησει δεν μπορει παρα να περασεις καλα . Και εγω περασα πολυ καλα χθες . Να εισαι καλα και να περνας καλα φιλε Γιαννη .Πολύ καλή, μπράβο!!![]()
![]()