Roger Miller
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2026
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καυτή.Καλησπερα και καλη δροσερη εβδομαδα να εχετε....
Καυτή.Καλησπερα και καλη δροσερη εβδομαδα να εχετε....
Δηλαδή, εσύ μπερδεύεσαι μετά από 270 κριτικες; τι πρώτες σελίδες και αρχιδιές, διάβασε !!Μας έχετε μπερδέψει. Τελικά είναι καλή η Άννα? Στις πρώτες σελίδες την κράζετε
καυλα!!!Καλο μηνα καλοτυχο και ευτυχισμενο....
Υπεροχες βυζαρες για γλείψιμοΚαλο μηνα καλοτυχο και ευτυχισμενο....
Καλό μήνα Άννα!Καλο μηνα καλοτυχο και ευτυχισμενο....
καλα να περασεις,οπου&αν εισαι κουκλα μου!Καλημερα και καλη εβδομαδα .Απο την τριτη 7μηνος εως και την κυριακη 12μηνος θα ειμαι εκτος αθηνων.Ξανα μαζι την Δευτερα 13μηνος....
Παίδαρε αλύπητε!!Καλημερα και καλη εβδομαδα .Απο την τριτη 7μηνος εως και την κυριακη 12μηνος θα ειμαι εκτος αθηνων.Ξανα μαζι την Δευτερα 13μηνος....
Τί δροσερό;... Θα τσουρουφλιστούμε με αυτά που ανεβάζεις.Να περασετε ενα δροσερο απογευμα..

βυζαρες φωτιά 

Τι να πουμε για σένα κορίτσι μου; 200 κιλά "αρχίδια " φοράς και παραδίδεις μαθήματα για το πως πρέπει να είναι οι 2 στο δωμάτιο!!Να περασετε ενα δροσερο απογευμα..
Για φαγωμαΚαλημερα και καλη εβδομαδα.Απο 31 Ιουλιου εως και 16 Αυγουστου θα λειπω...
Τι λουλουδάκι είναι αυτό;Καλημερα και καλη εβδομαδα.Απο 31 Ιουλιου εως και 16 Αυγουστου θα λειπω...
Νομίζω πως το λουλούδι διάλεξε το ομορφότερο μέρος για να ανθίσει!!Καλημερα και καλη εβδομαδα.Απο 31 Ιουλιου εως και 16 Αυγουστου θα λειπω...