TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
Βλάκασε λενε μπιγκδαδη? την εφαγες την μπλοφα αβανταδορε.. θα βαλουμε και δερβεναγα στα αρχιδια μας τωρα. τραβα να πιεις κανα μιλκο μαζι με τον σοφερ
Βλάκασε λενε μπιγκδαδη? την εφαγες την μπλοφα αβανταδορε.. θα βαλουμε και δερβεναγα στα αρχιδια μας τωρα. τραβα να πιεις κανα μιλκο μαζι με τον σοφερ
Και ποιος σου είπε βρε καλέ μου κλώνε πως με ενδιαφέρει αν της Κάνω θετική ή αρνητική διαφήμιση;Εν το μεταξύ ο daddy’s δεν έχει καταλαβει ότι η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση ..! Αχ !
Τα παραλές λίγο...Ναι υπάρχει και η τερατολαγνια...
Το δέχομαι
Καθόλου...Τα παραλές λίγο...
Το κλώνος από που προκύπτει ;Και ποιος σου είπε βρε καλέ μου κλώνε πως με ενδιαφέρει αν της Κάνω θετική ή αρνητική διαφήμιση;
μαλλον ψαχνει χορηγο για ρεκτιφιε ...Καθόλου...
Η κοπέλα έχει χάλια πρόσωπο και κιλά στα λάθος σημεία (κοιλιά)
Έλα ντε...Το κλώνος από που προκύπτει ;
μαλλον ψαχνει χορηγο για ρεκτιφιε ...
Φάε τώρα τραχανοπιτα … γτ περί τραχανά μιλάμε !!Έλα ντε...
Έτσι μου ήρθε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει χορηγό τον Πάνο που έχει δώσει 15000 ευρώ και τα άξιζε όλα λέει ????
Για κακή μας τύχη δεν ήταν δυστύχημα αλλά ατύχημα...ΥΓ.βλακα επειδη αυτο ειναι γνωστο σε πολλες ακομη και κοπελες ημουν σε ανναρωση απο δυστύχημα
Mιας και όλα είναι off topic ... για πες pairing ?Διαβάζοντας της τελευταίες σελίδες πίνοντας το ρούμι μου και καπνίζοντας το πουρο διπλά απο την πισινά μου ,το πορισμα που έβγαλα σαν Ιατρος του ερωτά ειναι οτι το μελος Big καψουρεύτηκε με τρελά την εκδιδόμενη ,αυτη τον" πουλησε" και τώρα λέει της κακίες του!
Ποιος σεΓια κακή μας τύχη δεν ήταν δυστύχημα αλλά ατύχημα...
ΥΓ. Επειδή είσαι και μαλάκας εσύ, προφανώς δεν το εννοώ κυριολεκτικά
Εσενα γατούλη....αν σε λάμβανα υπόψη μου σοβαρά θα έπρεπε να έχω αυτοκτονήσειθα βγουν κουμπούρια Τάσο?ρε νουμερο εγω δεν ασχοληθηκα και στο εχω ξαναπει αν εισαι τοσο αντρας που θελεις να βρεθουμε
αυτό είναι αλήθεια!καποιος αλλος του το ειπε του αλπουλα...εσυ τον ξερεις τον πανο για πες.... και τι εκανες στο λομπι περιμενες να την πηδηξουν να ερθει μετα να πατε τσαρκα
Είναι αλήθεια ποιο από τα 2;αυτό είναι αλήθεια!
Ετος 2027, σελιδα στο νημα 2.398, Αννουλα εχει φτιαξει ζωη της, εχει βρει φταλε τυπα να περναει φινα, εκανε και κανα δυο κουτσοβελα, κι στην ακρη ευχαριστιεται και κανα ραντεβου εκτος εδρας, γιατι γλυκια ειναι η ψωλη, τα χυσια και το μαυρο το μπαγιοκο.
Την ιδια ωρα, ασυλληπτα καμμενος Bigdaddysss, συνεχιζει την κλαψα εδω μεσα, κλαιει, φωναζει, οδυρεται, πλακωνεται με ολους, μεχρι και νεα μελη της μιας εβδομαδας, κι παιρνει για 10η συνεχομενη φορα, τον τιτλο "Ναυαγιο της Χρονιας"...

Οκ, πάλι καλά. Έχεις χίλιους λόγους να αυτοκτονήσεις και δεν ήθελα να είμαι ένας από αυτούςΠοιος σεΕσενα γατούλη....αν σε λάμβανα υπόψη μου σοβαρά θα έπρεπε να έχω αυτοκτονήσει

αρχίζεις απο τα νεύρα σου και ξεφεύγεις και το κακό είναι οτι τα γράφεις κι ολας!Αφού φυτέψω πρώτα εσένα