Αγαπητή μου κυρία @anna.alamanou αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορείτε να έχετε…
Να ξυπνάτε το πρωί και να πίνετε τον καφέ σας στο μπαλκόνι ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας… καθώς η δροσιά της θα μουσκεύει απαλά το πρόσωπο σας…
Τι πιο όμορφο αγαπημένη μου κυρία…
Στο χέρι σας είναι να πραγματοποιήσετε αυτό σας το όνειρο….
Σας αξιζει και Πραγματικά
το εύχομαι για σας…
..xθες εκανα 10.044 βηματα κ εκαψα 538 θερμιδες διοτι το πηγα λιγο γρηγορα.. σημερα η μερα με παει απο το πρωι τρενο ειμαι πτωμα κι εχω κανει 8737 βηματα να το αφησω η να παω στην γωνια και ξανα ερχομαι 474 θερμιδες..
στα εισερχομενα μηνυματα δεν εχω απαντησει.. θελω ταξιτζη κουράστηκα χιλια χρονια με τα μεσα να κανουμε μια συμφωνια να με πηγαινει το πρωι τουλαχιστον στην δουλεια..
λοιπόν 10.083 βηματα 516 θερμιδες.. παιδια αγορια μικροί και μεγαλοι εκτός απο το να πηδατε.. να περπατατε κι ολας... θα σας κανω ολους φιτ για φιτ.. σας φιλώ
λοιπόν 10.083 βηματα 516 θερμιδες.. παιδια αγορια μικροί και μεγαλοι εκτός απο το να πηδατε.. να περπατατε κι ολας... θα σας κανω ολους φιτ για φιτ.. σας φιλώ
Κοίτα όμως να επανέλθεις για να χαρούμε και μαζί σου και αυτό το "να πηδάτε". Γιατί καλή η γυμναστική στις διάφορες μορφές της, αλλά σαν το καλό σεξ...