dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 121.626
- Πόντοι
- 39.911
Να σου σφίξει τα βυζια στη κεφάλα βρε μουνόπανοΠάμε να την σφίξεις βρε μαλακα![]()

Να σου σφίξει τα βυζια στη κεφάλα βρε μουνόπανοΠάμε να την σφίξεις βρε μαλακα![]()

Για να δεις τι filaraqi είμαι θα πληρώσω εγώ και όχι μονον μια ώρα αλλά 2Να σου σφίξει τα βυζια στη κεφάλα βρε μουόπανο![]()

Αγαπητή μου κυρία @anna.alamanou αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορείτε να έχετε…λοιπον αυτα και φευγω...
…..θελω καπου ενα σπιτι (να το πληρωσω) που η θαλασσα να το χωριζει ο δρομος, θελω μπανια
Καληνυχτα....καλη ξεκουραση ευχομαι...παω στην γωνια να ολοκληρωσω τα βηματα..παω για μπανιο και παω για υπνο.. καληνυχτα ολη νυχτα..
ευχαριστω επίσης...Καληνυχτα....καλη ξεκουραση ευχομαι...
Κοίτα όμως να επανέλθεις για να χαρούμε και μαζί σου και αυτό το "να πηδάτε". Γιατί καλή η γυμναστική στις διάφορες μορφές της, αλλά σαν το καλό σεξ...λοιπόν 10.083 βηματα 516 θερμιδες.. παιδια αγορια μικροί και μεγαλοι εκτός απο το να πηδατε.. να περπατατε κι ολας... θα σας κανω ολους φιτ για φιτ.. σας φιλώ
516 θερμίδες είναι μισό πιτόγυρολοιπόν 10.083 βηματα 516 θερμιδες.. παιδια αγορια μικροί και μεγαλοι εκτός απο το να πηδατε.. να περπατατε κι ολας... θα σας κανω ολους φιτ για φιτ.. σας φιλώ

Ή μια μπριζόλα σκέτη; λέω εγώ τώρα... Άστη τη κοπέλα να χαρεί λίγο, μη της τη κόβεις τη χαρά στη μέση!516 θερμίδες είναι μισό πιτόγυρο![]()
οχι μόνο την χαρά και την όρεξη μου κόβει, κυρίως όχι από αυτά που λέει που δεν με αγγίζουν αλλα που βλέπω την φωτό με την φανέλα του ολυμπ... ουτε να το πω δεν θελω.. εχω δηλώσει ότι λατρεύω την Πανάθα και μόνο με οπαδούς του παναθηναικου θελω να ομιλώ και να συζητώ!Ή μια μπριζόλα σκέτη; λέω εγώ τώρα... Άστη τη κοπέλα να χαρεί λίγο, μη της τη κόβεις τη χαρά στη μέση!
Μπραβο Αννουλα πας πολυ δυνατα.Να προσεχεις να ενυδατωνεσαι με αυτη την ζεστη.Εδω Βαζελος speaking χαχα.ο απολογισμος της ημερας 11.031 βήματα, 508 θερμίδες..
σωστός πρεπει να πίνω περισσότερο νερό, χαίρομαι για το βαζελος, το τεστ ειναι να πεις τον υμνο οταν θα μιλήσουμε...!! ετσι διαπιστωνω οτι ο αλλος ειναι πραγματικος παναθηναικος.. ενα χανουμακι δεν θα τον ελεγε ποτέ..Μπραβο Αννουλα πας πολυ δυνατα.Να προσεχεις να ενυδατωνεσαι με αυτη την ζεστη.Εδω Βαζελος speaking χαχα.
Για Οικογενειακές ιστορίες σας κόβωθα ήθελα να παρακαλέσω κάτι... θα ήθελα να μην μου στέλνετε άσκοπα μηνυματα στο κινητό, έχω πει οτι ειμαι παντρεμενη.. χθες ο αντρας μου ειδε ενα μηνυμα οσο ημουν στο μπανιο.. ειμαι στην Καλαματα κλπ.. επλασα μια ιστορία.. την πιστεψε η οχι, κανείς δεν ξέρει.. να εξηγουμαι δεν ειμαι φιλη με κανέναν, ούτε θέλω να αποκτήσω φιλους, έχω και καλούς μαλιστα, το ότι είμαι φιλική, ευγενική και μπορω να ακουσω πολλα γεγονός που δεν το κανει σχεδον καμιά απ΄οτι αντιλαμβάνομαι δεν θα πρεπει να το εκμεταλλεύονται κάποιοι.. οι πολλές καλημέρες, καληνυχτες, ειμαι εκει, είμαι εδώ, τα τηλεφωνα στις ωρες που δουλευω στο γραφείο μονο εκνευρισμό μου φερνουν και έχουν αρνητικά αποτελεσματα.. εχω κουραστεί απο δικά μου συνεχόμενα προβλήματα και δεν θελω να κανω τον ψυχολόγο σε κανεναν.. αρκετη ψυχοθεραπεία κάνω στο αφεντικό και στους συναδέλφους.. σας μερσω για την κατανοηση..