anna.alamanou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2016
- Like
- 2.704
- Πόντοι
- 441
Παντα ανεβασμενος ειναιελα να ανεβαινουμε αλανια!
αυτα ειναι!Παντα ανεβασμενος ειναι
Άμα σου στείλω μνμ θα απαντήσεις ή μπα;
ηδη εχετε στειλει, ποσα πια; κι αλλα;Άμα σου στείλω μνμ θα απαντήσεις ή μπα
ευχαριστω για ολα αυτα και για τ' αλλα τα πιο μεγαλα.. ευχαριστω για ολα...Αγαπημένη μου κυρία
@anna.alamanou
είστε πιστεύω η πιο χαρωπή, αξιαγάπητη, παιχνιδιάρα, ναζιάρα, καλοκάγαθη και πιο Τσαούσα γυναίκα του χώρου…!
Μ' αρέσει αυτό που βγάζετε με το χιούμορ σας και σίγουρα αυτό δείχνει άνθρωπο με σοβαρό επίπεδο και μεγάλο ερωτισμό….
Ξέρω ότι έχετε πολύ φανατικό
κοινό που σας λατρεύει και σας ακολουθεί…, γι αυτό και καλά κάνετε που ανεβάζετε το κασέ σας..
το αξίζετε με το παραπάνω…
Ένα έστειλα. Τα άλλα είναι πιο παλιά και δεν τα βρίσκω. Αλλά από την απάντησή σας καταλαβαίνω την αγανάκτησή σας...ηδη εχετε στειλει, ποσα πια; κι αλλα;
Παρατηρώ το νήμα απο την αρχή αλλά ως εδώ: Καλά το ξεκίνησε η συγκεκριμένη αλλά το έφτασε να σας έχει σα γαλόπουλα που τα πάει με το καλάμι... και να σας τη λέει κιόλας απο πάνω..
Πείτε της ότι παίρνεις πιτσιρίκα 23χρονη με €90 ή κοπέλα απο γραφείο με €80....
Όσο για τη συμπεριφορά της διαβάστε και κανένα άλλο νήμα ανεξάρτητης γιατί ή δε διαβάζετε (πράγμα αδύνατο...) ή διαβάζετε αλλά το 40αρι σας κάνει/έκανε να καταπίνετε ακόμα και πρόκες,,,,
Υποκριτική η συμπεριφορά της ότι βγήκε φέτος στο κλαρί ενώ ήταν/είναι χρόνια στο EroDate, υποκριτική και ότι δήθεν το σταμάτησε μόνο και μόνο για να αλλάξει τιμή.
55+, 1,60, 89 κιλά αλλά έχει το χρυσό νιμου.... Καλή σας απόλαυση!
Θα δώσουν μόνο οι βαρεμενοι κλαρίνο γαμπροί. Εντάξει είπαμε ανατιμηθηκε το χοιρινό αλλά όχι και τόσο πολύ !!!! Ημαρτον !!!!Λεφτά υπάρχουν...αλλά τραγική κ για τα 40!τώρα ποιοι θα δώσουν 90!
Καλημέρα γλυκιά και ευγενική μου κυρία @anna.alamanou………ευχαριστω για ολα αυτα και για τ' αλλα τα πιο μεγαλα.. ευχαριστω για ολα...
εχω πολλα πολλα μηνυματα, το ειδα και σε λιγο θα σας απαντησω, ευχαριστωΑχ βρε Άννα...δεν απαντάς και στο μνμ μου...
Καλησπέρα, ελπίζω να είσαι καλά.
Σε ευχαριστώ πολύ!εχω πολλα πολλα μηνυματα, το ειδα και σε λιγο θα σας απαντησω, ευχαριστω