Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.501
- Πόντοι
- 5.956
Εννοειται.....
Εννοειται.....
Ο καθένας ζητάει ότι θέλει90 ευρώ ;; Μάλλον έχεις ξεφύγει εντελώς Άννα !!! Δηλαδή μοντέλα πόσα πρέπει να ζητήσουν ;; 90+0 ;;
Θα έβαζα υποψηφιότητα αλλά λόγω ανώτατης βίας δεν...το σκ διαθεσιμη για το εχις, άραγε ποιος θα μου χυσει τις βυζαρες μου και θα παω χυμενη και γαμημενη στον αντρα μου; φιλια!
Σαν εορτη ενος Αγίου η ιστορία ειναι πολύ μπερδεμένη για το ποιον τελικα γιορταζει η ρωμαιοκαθολικη εκκλησια.Σαν εορτη ερωτευμενων εφόσον καθιερώθηκε μια χαρα.Τωρα πόσοι ειναι ερωτευμενοι ......Εγω η ερωτηση που κανω σε νεα ζευγαρια ή και παλιά ειναι " Ποσο θες να τον/την δεις αυτό/ην που εισαι μαζι ? " Πόσο θες να γυρισεις γρηγορα απο τη δουλεια για να πας σπίτι ?Σαν γιορτη αυτη καθαυτη ναι κι εγω δεν την εχω γιορτασει καθε χρονο ή το ιδιο πάντα,αλλα δε μπορω να ακουω και αρνητικα απο κοσμο που απο τη μεγαλη παρασκευη ξερει μονο το εθιμο του τσιπουραδικου,και την 25η Μαρτιου πολλοι νομιζουν οτι γιορταζει ο μπακαλιαρος.Ναι εμπορικη γιορτη ειναι ,όπως και η Τσικνοπέμπτη,ποιος ψηνει σπίτι του οπως προσταζει το έθιμο?Οι ταβερνες τίγκα και τα ντιλιβερι λιωσαν τα λαστιχα τους προχτες.Ας στολισουν ολοι καραβι τα Χριστουγεννα και μετα συζηταμε αν θα γιορταζουμε τον Ακίλα ή τον Βαλεντίνο.Xαιρετώ αλάνια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιστευει πραγματι κανεις στον αγιο Βαλεντίνο;
Εγώ πάντως τσικνισα σε σπίτι συναδέλφου με παρέαΣαν εορτη ενος Αγίου η ιστορία ειναι πολύ μπερδεμένη για το ποιον τελικα γιορταζει η ρωμαιοκαθολικη εκκλησια.Σαν εορτη ερωτευμενων εφόσον καθιερώθηκε μια χαρα.Τωρα πόσοι ειναι ερωτευμενοι ......Εγω η ερωτηση που κανω σε νεα ζευγαρια ή και παλιά ειναι " Ποσο θες να τον/την δεις αυτό/ην που εισαι μαζι ? " Πόσο θες να γυρισεις γρηγορα απο τη δουλεια για να πας σπίτι ?Σαν γιορτη αυτη καθαυτη ναι κι εγω δεν την εχω γιορτασει καθε χρονο ή το ιδιο πάντα,αλλα δε μπορω να ακουω και αρνητικα απο κοσμο που απο τη μεγαλη παρασκευη ξερει μονο το εθιμο του τσιπουραδικου,και την 25η Μαρτιου πολλοι νομιζουν οτι γιορταζει ο μπακαλιαρος.Ναι εμπορικη γιορτη ειναι ,όπως και η Τσικνοπέμπτη,ποιος ψηνει σπίτι του οπως προσταζει το έθιμο?Οι ταβερνες τίγκα και τα ντιλιβερι λιωσαν τα λαστιχα τους προχτες.Ας στολισουν ολοι καραβι τα Χριστουγεννα και μετα συζηταμε αν θα γιορταζουμε τον Ακίλα ή τον Βαλεντίνο.
Μου αρέσει που το έκανες από Οικονομική Ανάγκη !!!! Έπεφτε το δούλεμα σύννεφο !!! Τελικά τι φόλα έχουμε φάει μέσα από το σάιτ ;; Εσύ εισουνα στην κουρμπετα χρόνια παλιά καραβανα !!! Άντε γειααααα !!!!ηδη πολυ μεγαλο ενδιαφερον σας ευχαριστω διοτι καλυτερα η ποιοτητα απο την ποσοτητα! τα φιλια μου!
κινητοΤροπος επικοινωνιας αγαπη?