anna.alamanou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2016
- Like
- 2.704
- Πόντοι
- 441
Άγιοι όπως ο Βαλεντίνος και ο Βασίλης έχουν αξία λόγω αυτών που πρεσβεύουν. Οπότε δεν έχει σημασία τι πιστεύει κάποιος, αλλά τι άνθρωπος είναι εξαιτίας αυτού που πιστεύει.Xαιρετώ αλάνια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιστευει πραγματι κανεις στον αγιο Βαλεντίνο;
εαν παρω αδεια απο δουλεια θα μπορω και πρωι καποια μερα.. ξενοδοχεια του ευρυτερου κεντρου, και κανονικα ξενοδοχεια υπαρχουν ενα σωρο, βικτορι ιν, σεμελη, στο πεδιο του αρεως, νικολας στα δικαστηρια, ξενοδοχεια στην κηφισιας αμπελοκηπους, λ αλεξανδρας, μουσειο κλπΕκεί το μυαλό σου.
Εγώ εννοούσα καμμια φυλακή σε ωράρια και τοποθεσίες συνάντησης
Οκ αρκεί να το ξέρουμεεαν παρω αδεια απο δουλεια θα μπορω και πρωι καποια μερα.. ξενοδοχεια του ευρυτερου κεντρου, και κανονικα ξενοδοχεια υπαρχουν ενα σωο, βικτορι ιν, σεμελη, στο πεδιο του αρεως, νικολας στα δικαστηρια, ξενοδοχεια στην κηφισιας αμπελοκηπους, λ αλεξανδρας, μουσειο κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ καποια στιγμη θα μου τον δωσεις να τον φαω τον 'ΛΟΥΤΣΟ"...Οκ αρκεί να το ξέρουμε
και με τα 40 εδινα, σε καποιους τα εδινα μονη μου αλλοι μου το ζητουσαν το 10ευρω, ολα καλαΒρε κάνε το 100 , τι θα δίνεις 10ευρα ρεστα;
οι περισσοτεροι δεν εκτιμησαν τιποτα, τιποτα, ουτε που καθομουν μιση ωρα και μια ωρα παραπανω.. ολα καλα..Βρε κάνε το 100 , τι θα δίνεις 10ευρα ρεστα;
Αν ήμουν Ελλάδα θα σου ερχομουν εγώ.. όταν γυρίσω θα στο κάνωτο σκ διαθεσιμη για το εχις, άραγε ποιος θα μου χυσει τις βυζαρες μου και θα παω χυμενη και γαμημενη στον αντρα μου; φιλια!
Τροπος επικοινωνιας αγαπη?
μαιλ glikoula2007@yahoo,gr κ τηλ που δινεται μεσω μηνυματων εδω, καλο σκ!Καλησπέρα..Τι τρόπο επικοινωνίας έχουμε Άννα;
ναι εσυ μονο πιπες κ να με γαμησεις εισαι, αντρας παλιας κοπής!Μακρια απο εμας αυτο....μονο υγρες πιπες...
με παρακολουθουσε γι αυτο στο ειχα γραψει!Άννα!Θέλω συνάντηση!Θα έχεις κλειδωμένο τον άνδρα σου στο σπίτι!;Μην με σπάσει στο ξύλο όπως μου είχες γράψει σε μήνυμα!