kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 764
- Πόντοι
- 81
Εσκεμμένα μάλλον. Είναι λίγο στενάχωρο που σταματάει και για την ίδια από ότι κατάλαβα.Πολύ στενάχωρα τα τραγούδια για τις Άννες.
Εσκεμμένα μάλλον. Είναι λίγο στενάχωρο που σταματάει και για την ίδια από ότι κατάλαβα.Πολύ στενάχωρα τα τραγούδια για τις Άννες.
Are we back in bussines then?... και αλάνια, αύριο περιμένω ευχές ετσι; καλο σας βραδυ.. ονειρα ξεχωριστά και με μπολικη φαντασια...
ευχαριστώ για τις ευχες, τα καλύτερα και σε σένα και καλές γιορτές!Καλημέρα Αννούλα και χρόνια πολλά. Να σε χαιρόμαστε!
ευχαριστώ πολύ αντεύχομαι! καλές γιορτές!Χρόνια πολλά ότι επιθυμείς....!!
ευχαριστώ πολύ πολύ τα καλύτερα και σε σενα! υγεία και χαρές!Χρόνια σου πολλά, Άννα! Να'σαι χαρούμενη με ό,τι και αν κάνεις.

ευχαριστώ πολύ! καλές γιορτές! τα καλύτερα!Χρόνια σου πολλά Άννα!
εισαι όντως χαραμοφάης! πλάκα κάνω! ευχαριστω πολύ τα καλύτερα σε σενα και πάντα.. όρθιος!Χρόνια πολλά Αννούλα μου
Να σε χαίρομαι![]()
ποτέ έχει ξανά επιστροφήεγω σταματαω αλάνια! αυτο ηταν για το 2025! ακομα και στην εκπνοή του χρόνου προλαβαίνετε να πραγματοποιήσετε μια ευχή σας! οι χρονιες δεν φταίνε εαν ειναι καλές ή κακές.. όλα είναι θέμα επιλογών! να προσέχετε τους εαυτούς σας και όσους αγαπάτε.. γιατί εκτός απο το να γαματε, χρειάζετε και να αγαπάτε! τα φιλιά μου και την αγάπη μου!
επιστροφές καταστροφές που λεει και το ασμα!ποτέ έχει ξανά επιστροφή