astra85
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 72
- Like
- 1.865
- Πόντοι
- 5.475
πάντως απο εδω γνωρισα και κάποιους που είναι γαμώ τα παιδιά! να τα λέμε κι αυτά.. δεν υπάρχουν μονο καφροι, υπάρχουν και κύριοι με το κ κεφαλαίο!
πάντως απο εδω γνωρισα και κάποιους που είναι γαμώ τα παιδιά! να τα λέμε κι αυτά.. δεν υπάρχουν μονο καφροι, υπάρχουν και κύριοι με το κ κεφαλαίο!
ναι υπαρχουν και καλά παιδιά αλλα εσυ εισαι το καλύτερο παιδί!
Καλησπέρα Αννούλα μας καταπληκτικηΚαλησπέρα αλάνια!
Τις αλήθειες λένε αγαπηπαντως οσοι με γνωριζουν με συμπαθούν πολύ και λένε ειμαι καλύτερη από κοντα σε ολα! Καλησπέρα πέρα ως πέρα!
Έτσι σε θέλουμε να έχεις ορεξηεχω πολλη διαθεση αποψε!
συμφωνω για την εχεμύθεια!Ένα βασικό ατού των κοριτσιών είναι η εχεμύθεια!
Άσχετα αν δε γράφεις nicknames και ίσως να είναι και αστεία κάποια μηνύματα, να ξέρεις ότι τα μέλη εκτιμούν την ανωνυμία και τη σιωπή.
Θα λάβεις εκατοντάδες άσχετα μηνύματα καβλάντας Και ίσως και κάποια προσβλητικά. Δε χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω.
Επίσης κορίτσι! Καλές γιορτές!συμφωνω για την εχεμύθεια!
εχω γραψει ομως οτι ζητω ευγενεια οπως κι εγω ειμαι ευγενική και δεν ειμαι υποχρεωμενη κάθε προσβλητικό μηνυμα να δεχομαι. Αυτο το να δεχομαι προσβλητικά μηνυματα κι εσεις απλά το λέτε μην ασχοληθεις περαιτερω για εσας ειναι οκ, ασχετως που γινεται αρκετες φορες, αλλά δεν θα πρεπει να ηταν ετσι. Όντως δεχομαι πολλα μηνυματα κι εδω και στο κινητο και απανταω, αυτο αρκετες φορες ειναι κουραστικό, ειδικα εδω στα προσωπικα που τα περισσοτερα όντως ειναι καυλαντας και ενα ειδος καλημερα, καλησπερα, καληνυχτα! ευχαριστω για τις συμβουλες, να ειστε καλά και καλές γιορτες!