Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.402
- Πόντοι
- 16.131
Tι όμορφα που το λαλας Αννούλα μουτωρα κλαις γιατι κλαις;
συ δεν ησουν που γελαγες χθες... το λεει το ασμα
Tι όμορφα που το λαλας Αννούλα μουτωρα κλαις γιατι κλαις;
συ δεν ησουν που γελαγες χθες... το λεει το ασμα
αχ αυτοι οι μαθητές μου και αχ αυτα τα νομικά.. καθηγητρια μεγαλη σε αυτά! ε! και σε άλλα!Δεν χρειάζεται πλέον άποψη μου να συνεχίσεις να έχεις το νήμα. Έφτιαξες την πελατεία σου, έχεις τον κόσμο σου συνέχισε ότι κάνεις… Ένας ακόμα μαθητής σου στα νομικά…
κανενα ακυρο, λιγη υπομονη! μαλλον αρκετη!Οπότε το φάγαμε το άκυρο για συνάντηση. Δεν πειράζει ρε Αννούλα
δυστυχως δεν προλαβαινω, θελει αρκετη υπομονηΜας έγραψε κανονικα
Τη δουλειά θα τη συνεχίσεις όμως ;;;Kαλή εβδομάδα! όλη την εβδομαδα θα ειμαι εκτος Αθηνων, δεν εχω με κανενναν κάτι αλλά ο χρονος πολυ περιορισμενος και τα ατομα πολλά, δεν ριχνω ακυρο σε κανεναν αλλα δεν γινεται να το συνεχισω αυτο, θα ζητησω να με διαγραψουν ευχαριστω και καλή συνεχεια.
θα σταματησω σιγουρα στις γιορτες και θα δουμε για την νεα χρονια.. θα λετε άννα όμως και θα θυμαστε την ευγενεια μου και οσοι εχετε δοκιμασει και τα τσιμπουκια μου! φιλια!Τη δουλειά θα τη συνεχίσεις όμως ;;;
Το χάσαμε το ανεξάρτητο...θα σταματησω σιγουρα στις γιορτες και θα δουμε για την νεα χρονια.. θα λετε άννα όμως και θα θυμαστε την ευγενεια μου και οσοι εχετε δοκιμασει και τα τσιμπουκια μου! φιλια!
Το χάσαμε το ανεξάρτητο...