FionaMonadikiMagapi
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2021
- Like
- 422
- Πόντοι
- 21
Οντως εχεις ωραια φωνη!α! επίσης δεν εχει σχολιάσει κάποιος, που εχω μιλήσει με αρκετούς στο τηλεφωνο την υπεροχη φωνή μου!
Οντως εχεις ωραια φωνη!α! επίσης δεν εχει σχολιάσει κάποιος, που εχω μιλήσει με αρκετούς στο τηλεφωνο την υπεροχη φωνή μου!
επιτελους που καποιος ειπε την αλήθεια και το παραδεχτηκε! ευχαριστω φιλτατε!Οντως εχεις ωραια φωνη!
Χωρίς να θέλω να σε ζαλίσω μια εξαίρεση θα κάνεις? Κάνε τα 5 τα ραντεβού να μαι το τελευταίοτελος το καταλαβαινω οτι ζητατε φωτο, δεν στελνω ομως, δεν εχω, δεν εχω το χρονο και την τεχνολογία.. στα μηνυματα, δυστυχως δεν μπορω να απαντησω στο θεμα και απλα θα γραψω το τηλ μου κι αυτο σε copy.. eimai πτωμα.. και μαλλον συντομα θα βγω κι απο εδω διοτι δεν μπορω να ανταπεξέλθω σε ολο αυτο... ονειρα γλυκά....
Ολα καλάελπιζω να μην σε εχουν ζαλισει οι μυστες εδω και να σου στελνουν εξ αιτιας μου πολλα μηνυματα γι απληροφοριες!
Φιδακι παίζεις Αννούλα??δεν εχω σοσιαλ, δεν εχω βαιμπερ, ενα απλο τηλ εχω απο τα παλια.. εκεινα τα νοκια τα θυμαστε; ε αυτο! καλο σας βραδυ και να περνατε ομορφα, η ζωη ειναι μικρή και πρέπει να την χαιρομαστε όπως επιθυμει ο καθενας!

σε ευχαριστω πολύ για όλα! εισαι αστερι, δικαιως εχεις αυτο το user!Ολα καλά
Φρόντισα να είμαι κατατοπιστικος με τη χθεσινή κριτική για να μην στέλνουν κατά ρυπας.
κι όμως ενα μεγαλο ναι!!Φιδακι παίζεις Αννούλα??![]()
κανω 4 την εβδομαδα.. την δευτερα και με τον κηδεμονα σου!Χωρίς να θέλω να σε ζαλίσω μια εξαίρεση θα κάνεις? Κάνε τα 5 τα ραντεβού να μαι το τελευταίο
αγαπητέ πρέπει απο την θεωρία να περασεις στην πραξη! θα ειμαι η βυζαρου καθηγητρια σου!με εξιτάρει το ανώμαλη γαμιολα που γράφει στο προφίλ της.. βρε λες να ναι το milf που αναζητώ τόσο καιρό..;
Παρακαλώ!σε ευχαριστω πολύ για όλα! εισαι αστερι, δικαιως εχεις αυτο το user!
η πίπα μου καλή; από τις καλύτερες;Παρακαλώ!
Εγραψα ακριβώς ότι διαπίστωσα στο ραντεβού.
Απλά φρόντισε ο μαθητής σου να έχει μείνει στην ίδια τάξη καμιά 15ρια φορές... ξέρεις μην υπάρξει κάποιο κόλλημα ηλικιακης φύσεως...θα ειμαι η βυζαρου καθηγητρια σου!

σωστα, μιας και εχω και κολλημα εγω!!Απλά φρόντισε ο μαθητής σου να έχει μείνει στην ίδια τάξη καμιά 15ρια φορές... ξέρεις μην υπάρξει κάποιο κόλλημα ηλικιακης φύσεως...![]()
Πολύ καλή με ιδιαίτερη περιποίηση στα δίδυμα..η πίπα μου καλή; από τις καλύτερες;

κανενα παραπονο, να πεσει φωτια να με κάψει! ηταν σουπερ!Πολύ καλή με ιδιαίτερη περιποίηση στα δίδυμα..
Βέβαια δεν είχες παράπονο.. είχε πέσει κόντρα ξουρα![]()
τελικά εχω ωραια φωνή;Παρακαλώ!
Εγραψα ακριβώς ότι διαπίστωσα στο ραντεβού.
Μια χαρά. Αν και έδωσα βάση σε άλλα σημείατελικά εχω ωραια φωνή;

εννοειται.. απο φωνή βυζί...Μια χαρά. Αν και έδωσα βάση σε άλλα σημεία![]()