anna.alamanou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2016
- Like
- 2.704
- Πόντοι
- 441
Na βγουν, να βγουν γιατι δεν βγαινουν;Να βγουν να πουν την εντυπωση τους αν θέλουν αυτοί που συναντηθηκατε
Na βγουν, να βγουν γιατι δεν βγαινουν;Να βγουν να πουν την εντυπωση τους αν θέλουν αυτοί που συναντηθηκατε
ειμαι πολυ ευγενική.. αυτό μπορουν να το πουν όλοι... εχω δεχθει πολλά μηνυματα και αρκετοί, όχι μερικοί, αρκετοί, ειστε αγενείς, απότομοι, θελετε ακάποτο και πολλά άλλα... και μετά λέτε για τις ελληνίδες ότι είναι ελεηνίδες κάπως έτσι.. εγώ τι να πω που έχω και καταγεγραμμένα μηνύματα αντρών... να είστε όλοι καλά και να βρίσκετε αυτό που ψαχνετε,, για άλλη μια φορά θα πω ότι θέλω ευγένεια.., να περνάτε καλά και να γαμάτε..........
Εγώ θα μιλήσω για εμένα προσωπικά ούτε σε έβρισα ούτε σε εθιξα ούτε κατηγόρησα ούτε ούτε πρόσβαλα είπα αν θέλουν να βγουν να πουν την άποψη τους αν δεν θέλουν είναι σεβαστό και κατανοητό και πάντα μιλάω με ευγένεια εγώ προσωπικά οποίος και αν είναι φιλιά να περνάτε υπεροχαειμαι πολυ ευγενική.. αυτό μπορουν να το πουν όλοι... εχω δεχθει πολλά μηνυματα και αρκετοί, όχι μερικοί, αρκετοί, ειστε αγενείς, απότομοι, θελετε ακάποτο και πολλά άλλα... και μετά λέτε για τις ελληνίδες ότι είναι ελεηνίδες κάπως έτσι.. εγώ τι να πω που έχω και καταγεγραμμένα μηνύματα αντρών... να είστε όλοι καλά και να βρίσκετε αυτό που ψαχνετε,, για άλλη μια φορά θα πω ότι θέλω ευγένεια.., να περνάτε καλά και να γαμάτε..........
Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτογραφία σώματος. Ωραία τα βυζιά (βυζάρες) αλλά μπορεί να παραπλανούνειμαι πολυ ευγενική.. αυτό μπορουν να το πουν όλοι... εχω δεχθει πολλά μηνυματα και αρκετοί, όχι μερικοί, αρκετοί, ειστε αγενείς, απότομοι, θελετε ακάποτο και πολλά άλλα... και μετά λέτε για τις ελληνίδες ότι είναι ελεηνίδες κάπως έτσι.. εγώ τι να πω που έχω και καταγεγραμμένα μηνύματα αντρών... να είστε όλοι καλά και να βρίσκετε αυτό που ψαχνετε,, για άλλη μια φορά θα πω ότι θέλω ευγένεια.., να περνάτε καλά και να γαμάτε..........
Εγώ θα μιλήσω για εμένα προσωπικά ούτε σε έβρισα ούτε σε εθιξα ούτε κατηγόρησα ούτε ούτε πρόσβαλα είπα αν θέλουν να βγουν να πουν την άποψη τους αν δεν θέλουν είναι σεβαστό και κατανοητό και πάντα μιλάω με ευγένεια εγώ προσωπικά οποίος και αν είναι φιλιά να περνάτε υπεροχα
δεν ειπα για εσας, ειστε παντα ευγενικος, να ειστε καλα, καλή συνεχεια!Εγώ θα μιλήσω για εμένα προσωπικά ούτε σε έβρισα ούτε σε εθιξα ούτε κατηγόρησα ούτε ούτε πρόσβαλα είπα αν θέλουν να βγουν να πουν την άποψη τους αν δεν θέλουν είναι σεβαστό και κατανοητό και πάντα μιλάω με ευγένεια εγώ προσωπικά οποίος και αν είναι φιλιά να περνάτε υπεροχα
ναι μεγαλη παραπλάνηση, λεω δεν ειμαι μοντελο, λεω ειμαι 1.60 με 80 κιλά, θα μπορουσα να βαλω παραπλανητικες φωτογραφίες και πολλά άλλα αλλά ειμαι αυτη που ειμαι.... θυμαμαι ενα τηλ μου λεει πας σε σπιτια; λεω οχι, α μου λεει θες να πληρωσω οπωσδηποτε ξενοδοχειο, λοιπον βρισκομαστε εξω απο το ξενοδοχειο να σε δω, του ειπα επειδη ειμαι παντρεμενη δεν το κανω αυτο, μου ειπε θες οπωσδηποτε να σε πληρωσω, ε δεν αντεξα ειπα οτι εχω πελατες και ευχαρ.. δεν προλαβα να το ολοκληρωσω και μου το εκλεισε στα μουτρα.. ολα καλα.. όποιος νομιζει οτι παραπλανω κοροιδευω και οτι θα του φαω τα ωραια του 40 ευρω να μην μου στειλει καν μηνυμα.. επισης εκτος απο δοτικη,, σε ολους τους κυριους που εχω βρεθει απο εδω ειμαι πολυ δυνατη στο σοσιαλ και μενω και πολυ παραπανω και δεν κοιταζω ποτε ρολοι! Καλη Κυριακή!Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτογραφία σώματος. Ωραία τα βυζιά (βυζάρες) αλλά μπορεί να παραπλανούν
Θα απαντήσω μόνο στην πρώτη πρόταση, γιατί το παραλήρημα το αφήνω ασχολιαστο. Απλά θα μπορούσες να ανεβάσεις μία φωτογραφία σώματος, όπως πάρα πολλές άλλες σαν εσένα.ναι μεγαλη παραπλάνηση, λεω δεν ειμαι μοντελο, λεω ειμαι 1.60 με 80 κιλά, θα μπορουσα να βαλω παραπλανητικες φωτογραφίες και πολλά άλλα αλλά ειμαι αυτη που ειμαι.... θυμαμαι ενα τηλ μου λεει πας σε σπιτια; λεω οχι, α μου λεει θες να πληρωσω οπωσδηποτε ξενοδοχειο, λοιπον βρισκομαστε εξω απο το ξενοδοχειο να σε δω, του ειπα επειδη ειμαι παντρεμενη δεν το κανω αυτο, μου ειπε θες οπωσδηποτε να σε πληρωσω, ε δεν αντεξα ειπα οτι εχω πελατες και ευχαρ.. δεν προλαβα να το ολοκληρωσω και μου το εκλεισε στα μουτρα.. ολα καλα.. όποιος νομιζει οτι παραπλανω κοροιδευω και οτι θα του φαω τα ωραια του 40 ευρω να μην μου στειλει καν μηνυμα.. επισης εκτος απο δοτικη,, σε ολους τους κυριους που εχω βρεθει απο εδω ειμαι πολυ δυνατη στο σοσιαλ και μενω και πολυ παραπανω και δεν κοιταζω ποτε ρολοι! Καλη Κυριακή!
Ίσως γιατί δεν πληρώνουν για την φωνή...δεν είναι δλδ το ζητουμενοα! επίσης δεν εχει σχολιάσει κάποιος, που εχω μιλήσει με αρκετούς στο τηλεφωνο την υπεροχη φωνή μου!
σαφως.. το ειπα ως διαπίστωση η ενα κοπλιμέντο που θα μπορουσε να κάνει κάποιος..Ίσως γιατί δεν πληρώνουν για την φωνή...δεν είναι δλδ το ζητουμενο
με χαρα να γραψετε οτι δειτε και κυρίως ότι κάνουμε! φιλιά! εσας σας συμπαθω ιδιαιτερα!Δεν ζητάει και κάνα ποσό…
Αν κανονίσω μαζί της, ότι δω θα γράψω
σε ευχαριστω γλυκιέ μου για τα καλά σου λόγια!Υπέροχη η Άννα!Βρέθηκα σήμερα μαζί της!Γυναίκα της διπλανής πόρτας με έντονη σεξουαλικότητα, πολύ ευγενική, με επίπεδο και καλλιέργεια!
Σε ευχαριστώ εγώ!Την αλήθεια είπα!σε ευχαριστω γλυκιέ μου για τα καλά σου λόγια!
Νομίζω σήμερα ..στις 17.30
αρα θα προετοιμαζεται τωραΝομίζω σήμερα ..στις 17.30
ασε τον ανθρωπο ,αρα θα προετοιμαζεται τωρα![]()