Νέα

Άννα Αμανατίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
6.990
Πόντοι
1.046
Όχι. Δηλαδή εσύ τα βλέπεις? Εγώ τον κώλο της φυσιολογικό τον κόβω. Και αν έχει φτιάξει και μια σφριγιλάδα αυτό μπορεί να βελτιωθεί και με γυμναστική (αφού πηγαίνει τακτικά γυμναστήριο τουλάχιστον σύμφωνα με τα στόρυ της και έχει και την αδερφή της να την τραβάει σε αυτό που είναι μανιακή με τη γυμναστική αφού ήταν αθλήτρια στίβου).
YouCut_20250519_163558933-ezgif.com-video-to-gif-converter.gif

Για μένα εμφυτεύματα (χωρίς να ξέρω τίποτα φυσικά) ας πούμε θεωρώ ότι έχει η Γιουσεφ πιστεύω...
FB_IMG_1753802352900.jpg

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.977
Πόντοι
9.931
Όχι. Δηλαδή εσύ τα βλέπεις? Εγώ τον κώλο της φυσιολογικό τον κόβω. Και αν έχει φτιάξει και μια σφριγιλάδα αυτό μπορεί να βελτιωθεί και με γυμναστική (αφού πηγαίνει τακτικά γυμναστήριο τουλάχιστον σύμφωνα με τα στόρυ της και έχει και την αδερφή της να την τραβάει σε αυτό που είναι μανιακή με τη γυμναστική αφού ήταν αθλήτρια στίβου).
Σε καμια περίπτωση δεν ειναι κωλος με εμφυτεύματα αυτος. Πανω-κατω παντα ετσι ηταν ο κωλος της... και εννοείται οταν κόβεις το γυμναστήριο και την διατροφή για κάποιο διάστημα θα πάρεις κιλα και πόντους στους γοφούς και τον κωλο.

Anton00lav

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Like
1.878
Πόντοι
201

Για μένα εμφυτεύματα (χωρίς να ξέρω τίποτα φυσικά) ας πούμε θεωρώ ότι έχει η Γιουσεφ πιστεύω...
FB_IMG_1753802352900.jpg
Συμφωνώ, της Άννας κανονικος κωλος φαίνεται. Της Γιουσέφ από την άλλη δεν μοιάζει καθόλου φυσικος

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
6.990
Πόντοι
1.046
@Anton00lav
Και γω μαζί σου ρε φίλε. Τώρα αν ο @ΦΑΚΙΡΗΣ βλέπει ότι έχει βάλει εμφυτεύματα οκ πάω πάσο, γνώμη που δεν συμφωνώ μαζί του αλλά δε θα κάτσω να του την αλλάξω αν αυτό βλέπει. Βέβαια να πούμε ότι η ματαιοδοξία στις γυναίκες έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα ακόμα και σε αυτό του κώλου :cheesy: που καταφεύγουν και σε τρελές πρακτικές σε ινστιτούτα.
Θα ξεχάσω εγώ τη Φύρου που για να τονώσει ακόμα περισσότερο την κωλάρα της πήγε να της βάλουν βεντούζες για να την τραβάνε και γω δε ξέρω πόση ώρα για να δείξει στο τελικό αποτέλεσμα μεγαλύτερος? :2funny: Και μου έβγαζε μετά στόρυ το πριν με το μετά και καμάρωνε όσο δεν πάει. Αυτές είναι... Για να τραβήξουν την προσοχή θα κάνουν το οτιδήποτε.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.150
Πόντοι
3.506
Τα εμφυτευματα θελεις να πεις.
Δε νομίζω μια Πόντια να χρειάζεται εμφυτεύματα. Όπως και να 'χει πάντως, το θέαμα είναι αποκρουστικό. Και μην αρχίσετε να κράζετε, κωλάκιας είμαι αλλά προτιμώ κωλαράκια σαν της Τζούλιας Νοβα

tasoss3333

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
οταν ψάχνουν χορηγό κώλο δεν βάζουν μέσα αμα βρούνε κάνουν σαν μιξοπαρθένες μην φανεί τίποτα δεν κάνει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom