Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 49.231
- Πόντοι
- 10.131
Αν ειχε και πιο μεγάλα βυζια θα ηταν και δυο σκαλιά παραπάνω.η αδερφή της σίγουρα ένα σκαλί
πάνω!
Αν ειχε και πιο μεγάλα βυζια θα ηταν και δυο σκαλιά παραπάνω.η αδερφή της σίγουρα ένα σκαλί
πάνω!
Κάποτε θυμάμαι το είχε ταμπού, δεν τον έδειχνε ποτέ... Τώρα αν δε δείξει λίγο πάτο δε μπορεί πλέον.Αχ Άννα

ετσι ειναι. τον δειχνει συχνα πλεον. η αδερφη της παλι..... πολυ κομπλεξ, μια στις χιλιες θα το δειξει, και αυτη καταλαθος. το προβλημα ειναι οι μαλακες στα σχολια που γραφουν για το τι κωλαρα εχει και για πολλα γαμησια και τετοια, και μου φαινεται οτι θα σταματησει να τον δειχνει....Κάποτε θυμάμαι το είχε ταμπού, δεν τον έδειχνε ποτέ... Τώρα αν δε δείξει λίγο πάτο δε μπορεί πλέον.
![]()
![]()
πέσαν οι πωλήσεις..πρέπει το traffic να ανεβεί!Κάποτε θυμάμαι το είχε ταμπού, δεν τον έδειχνε ποτέ... Τώρα αν δε δείξει λίγο πάτο δε μπορεί πλέον.
![]()
![]()
Δεν γράφει καθόλου καλα στον φακό οταν παίρνει οποιαδήποτε έκφραση...Πάντως η φάτσα πάει για Michael Jackson και τέτοια πόδια μόνο με τον ευρυγωνιο φουλ έχει.
Πινεζογυφτοπαπιοξεκωλακι δηλαδή
Τα εμφυτευματα θελεις να πεις.Πάνω κάτω τα κωλομέρια... πάνω κάτω...
Έχει βάλει εμφυτεύματα?Τα εμφυτευματα θελεις να πεις.

Δεν τα βλεπεις?Έχει βάλει εμφυτεύματα?
Πού το ξέρεις ? Για πες.... Θέλω παρασκήνιο.
![]()
Όχι. Δηλαδή εσύ τα βλέπεις? Εγώ τον κώλο της φυσιολογικό τον κόβω. Και αν έχει φτιάξει και μια σφριγιλάδα αυτό μπορεί να βελτιωθεί και με γυμναστική (αφού πηγαίνει τακτικά γυμναστήριο τουλάχιστον σύμφωνα με τα στόρυ της και έχει και την αδερφή της να την τραβάει σε αυτό που είναι μανιακή με τη γυμναστική αφού ήταν αθλήτρια στίβου).Δεν τα βλεπεις?
Σε καμια περίπτωση δεν ειναι κωλος με εμφυτεύματα αυτος. Πανω-κατω παντα ετσι ηταν ο κωλος της... και εννοείται οταν κόβεις το γυμναστήριο και την διατροφή για κάποιο διάστημα θα πάρεις κιλα και πόντους στους γοφούς και τον κωλο.Όχι. Δηλαδή εσύ τα βλέπεις? Εγώ τον κώλο της φυσιολογικό τον κόβω. Και αν έχει φτιάξει και μια σφριγιλάδα αυτό μπορεί να βελτιωθεί και με γυμναστική (αφού πηγαίνει τακτικά γυμναστήριο τουλάχιστον σύμφωνα με τα στόρυ της και έχει και την αδερφή της να την τραβάει σε αυτό που είναι μανιακή με τη γυμναστική αφού ήταν αθλήτρια στίβου).
![]()
Συμφωνώ, της Άννας κανονικος κωλος φαίνεται. Της Γιουσέφ από την άλλη δεν μοιάζει καθόλου φυσικοςΌχι. Δηλαδή εσύ τα βλέπεις? Εγώ τον κώλο της φυσιολογικό τον κόβω. Και αν έχει φτιάξει και μια σφριγιλάδα αυτό μπορεί να βελτιωθεί και με γυμναστική (αφού πηγαίνει τακτικά γυμναστήριο τουλάχιστον σύμφωνα με τα στόρυ της και έχει και την αδερφή της να την τραβάει σε αυτό που είναι μανιακή με τη γυμναστική αφού ήταν αθλήτρια στίβου).
![]()
Για μένα εμφυτεύματα (χωρίς να ξέρω τίποτα φυσικά) ας πούμε θεωρώ ότι έχει η Γιουσεφ πιστεύω...
![]()