Διαγραμμένο μέλος 130015
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 117
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 25.430
Δαίμονας του τυπογραφείου φίλε thanks
Ania see you soon baby... you kwon :-*
Δεν μπορουσα να το αφησω ρε παιδια...Ania [size=10pt],[/size] see you soon baby... you know :-*

Δεν μπορουσα να το αφησω ρε παιδια...![]()
βάλαμε όλοι το δαχτυλάκι μας ;)

Εσυ μην παρεξηγηθεις...Εισαι φιλος και το ξερεις! ;)Δαίμονας του τυπογραφείου φίλε thanks
Όλοι του Cambridge και της Οξφόρδης να υποθέσω.
![]()
παικτη,μην ακους κανενανε.εγω σε καταλαβα οτι παιζεις στη κινεζικη!οταν ερθει το καλοκαιρι κ την παρεις θα της πεις στα κινεζικα οτι μαυρισε ετσι: WAI YU SO TAN !Ania see soon baby... you kwon :-*
Yes baby :-*Ania see soon baby... you kwon :-*
παικτη,μην ακους κανενανε.εγω σε καταλαβα οτι παιζεις στη κινεζικη!οταν ερθει το καλοκαιρι κ την παρεις θα της πεις στα κινεζικα οτι μαυρισε ετσι: WAI YU SO TAN !

Yes baby :-*
Εσυ μην παρεξηγηθεις...Εισαι φιλος και το ξερεις! ;)

Ρε ετσι στο ειπα...Το ειπα δυνατα γιατι ξερω πως εκπεμπεις απο μακρια - για να ακουσεις... ;)Ρε μάγκες για αυτό είμαστε εδώ να περνάμε καλά![]()
![]()
παικτη,μην ακους κανενανε.εγω σε καταλαβα οτι παιζεις στη κινεζικη!οταν ερθει το καλοκαιρι κ την παρεις θα της πεις στα κινεζικα οτι μαυρισε ετσι: WAI YU SO TAN !

Ρε ετσι στο ειπα...Το ειπα δυνατα γιατι ξερω πως εκπεμπεις απο μακρια - για να ακουσεις... ;)![]()
Φίλε zad τόσα τηλ που πείρα από τα άλλα κορίτσια ξέρεις εσύ πω πω δεν έβρισκα καμία.... όλες κλεισμένες ερε φτώχεια και καλοπέρασει που έχει ο Έλληνας για αυτό γουστάρω Ελλάδα

Until the end of February I will be in AthensBabe are you going to go away end of February???![]()