DisciplineLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2026
- Like
- 188
- Πόντοι
- 1
Ω να σου…καλημερα![]()
Ω να σου…καλημερα![]()
Αυτά τα θεωρώ στις στάνταρ υπηρεσίες για ένα κορίτσι . Γενικά δεν είναι το στυλ μου να γράφω τι έκανα και πως έκανα . Γράφω πάντα το γενικό συμπέρασμα . Διάβασε λίγο αν δεν σου κάνε κόπο τις κριτικές μου να καταλάβεις .Φίλε μου ωραία η κριτική αλλά είναι λίγο γενική ρε γαμωτο. Θα ήταν προτιμότερο να μας πεις τι σου έκανε εσένα (γλειφομούνι, πίπα ανευ, τελείωμα, αν δίνει γλώσσοφιλα). Τουλάχιστον να καταλάβουμε. Τώρα είναι λίγο όλα στον αέρα.
Φίλε μου ωραία η κριτική αλλά είναι λίγο γενική ρε γαμωτο. Θα ήταν προτιμότερο να μας πεις τι σου έκανε εσένα (γλειφομούνι, πίπα ανευ, τελείωμα, αν δίνει γλώσσοφιλα). Τουλάχιστον να καταλάβουμε. Τώρα είναι λίγο όλα στον αέρα.
Πάντως billlako θα σε μαλώσω , εγώ που διάβασα 2-3 κριτικές που έγραψες , όταν δεν περνάς καλά , γράφεις τι δεν κάνανε …Αυτά τα θεωρώ στις στάνταρ υπηρεσίες για ένα κορίτσι . Γενικά δεν είναι το στυλ μου να γράφω τι έκανα και πως έκανα . Γράφω πάντα το γενικό συμπέρασμα . Διάβασε λίγο αν δεν σου κάνε κόπο τις κριτικές μου να καταλάβεις .
Ηρέμησε παντρεμένε!Πατούρα![]()

Σοβαροσχεσάκιαςσυμφωνω![]()

Φάπες δέχεσαι?Δωκε μου 200 που τα έχω ανάγκη![]()

Μαν χαλάρωσε. Έγραψα ότι θα μπορούσε να είναι πιο αναλυτικός. Τίποτε άλλο.Κάνε τεστ ντραιβ αφου γουστάρεις τρελα , κ γράψε πιο αναλυτικά εσύ για να τον παίξουν όλοι εδώ .
Το λες και ευκαιρία χαχαχα....200 ευρώ για 2 βολές είναι ακριβά
Για μαλακες ψάχνει ;
Αν το μεταφράσεις αυτό που σου έβγαλε βγαίνει " θέλει κάποιος πρωκτικό σεξ"...αρχοντα, το εβαλα google translate και μου εβγαλε αυτο
![]()
Άρα τι σημαίνει αυτό; Ότι όταν δεν γράφω το δεν κάνανε σημαίνει ότι τα κάνανε όπως έπρεπε .Good m
Πάντως billlako θα σε μαλώσω , εγώ που διάβασα 2-3 κριτικές που έγραψες , όταν δεν περνάς καλά , γράφεις τι δεν κάνανε …
Τεσπα ευχαριστούμε για τη ενημέρωση , πάμε για άλλα …
Vasili καλησπέρα φιλτατε , τελικα στο 200αρι στο ραντεβου κανει πιπα ακα ή οχι ?? Πες μας σε παρακαλω τα βασικά αν κανει πιπα ακα χωρις και αν δίνει γλώσσα στο φιλι ή το κρατάει γι αλλου το γλωσσοφιλο ..... προσπάθησε να απαντήσεις σε αυτα τα 2 ερωτήματα , ειναι πολυ βασικα ερωτηματα για το date και θέλουμε να ξέρουμε ξεκάθαρα αν κανει ή οχι .... μην τραβιομαστε άδικα και αρχισει τα οχι κ τα εγω δεν και αλλα τετοια ξενερουα .....Κι όμως έχω διαβάσει υπηρεσίες από πολλές με κόστος 200 250 300 με στοματικό με προφυλακτικό. Δενβεξεταζω αν είναι σωστό ή λάθος. Απλά Δεν τις επιλέγω
Σε αυτά που ρωτάς αν κα το γράφει και η ίδια στην περιγραφή της θα σου απαντήσω ναιVasili καλησπέρα φιλτατε , τελικα στο 200αρι στο ραντεβου κανει πιπα ακα ή οχι ?? Πες μας σε παρακαλω τα βασικά αν κανει πιπα ακα χωρις και αν δίνει γλώσσα στο φιλι ή το κρατάει γι αλλου το γλωσσοφιλο ..... προσπάθησε να απαντήσεις σε αυτα τα 2 ερωτήματα διότι θέλουμε να μάθουμε για να δούμε τελικα τι κακει η καυλιαρα
Ωραίες βυζάρες!!Είναι 1 h 200 ευρώ, διό φωρες, μηση ώρα 150, ραντεβού Προτείνω στο νότια και κέντρο, Για ελληνικά μου υπάρχει chatGPT, Μιλάω αγγλικά![]()
Που να τις αγγίξεις κι ολας ….Ωραίες βυζάρες!!![]()
Φυσικά? Ωχχχ Παναγία μου!!Που να τις αγγίξεις κι ολας ….
Ναι και στα δύοΦυσικά? Ωχχχ Παναγία μου!!Στο πρόσωπο ειίναι όμορφη?
Ζητάει πολλά όμωςΝαι και στα δύο
Ή πας τέσσερις φορές σε στούντιο από ένα τέταρτο ή μια με την κοπελα. Ή παίρνεις fiat ή παίρνεις μερσεντές . Ίδιο αποτέλεσμα αλλά διαφορετική εμπειρία διαφορετική αίσθηση διαφορετική απόδοση διαφορετική απόλαυση . Και τα δύο θα σε πάνε στον προορισμό σου .Ζητάει πολλά όμως