You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πολυ ψευτικη γκομενα ρε φιλε , πολυ φτιασιδι και το βυζι αισχος και μη μου πεις οτι αμα μου καθοταν να μην την μαμουσα , φυσικα και θα την μαμουσα αλλα δεν ειναι και το γαματο για να ανοικσουμε θρεντ και στη τελικη αν οπιος εχει καπιο κολημα η φαντασιωση με μια γκομενα δεν χρειαζετε να ανοιγει θρεντ , φανατασου τι εχει να γινει αν το κανουμε ολλοι αυτο εδω μεσα χαμος γιατ σιγουρα ολλοι μας εχουμε τα γουστα μας........
Επισκέπτης
γαματα..δυστηχως η κυρια μας χαιρετα απο ψηλα..Τέλος στην εργένικη ξέφρενη ζωή....Αγαπώ Angela
...χωρίς προγαμιαίο συμφωνητικό και μαλακίες..να καούν όλα στο κρεβάτι..
![]()
Επισκέπτης
φιλε μου αυτο τραβα γραψτο σε κανα αλλο θρεντ απο αυτα που ανοιγουν σωρηδον καθημερινα & τελικα το πολυ να φιλοξενουν 10 φωτο..εγω ακομη δεν αρχισα..κατσε να δεις ποσο υλικο θα ποσταρω & μετα κανε τις κρισεις σου..πολυ ψευτικη γκομενα ρε φιλε , πολυ φτιασιδι και το βυζι αισχος και μη μου πεις οτι αμα μου καθοταν να μην την μαμουσα , φυσικα και θα την μαμουσα αλλα δεν ειναι και το γαματο για να ανοικσουμε θρεντ και στη τελικη αν οπιος εχει καπιο κολημα η φαντασιωση με μια γκομενα δεν χρειαζετε να ανοιγει θρεντ , φανατασου τι εχει να γινει αν το κανουμε ολλοι αυτο εδω μεσα χαμος γιατ σιγουρα ολλοι μας εχουμε τα γουστα μας........
Τωρα το είδα...fuck... :Sγαματα..δυστηχως η κυρια μας χαιρετα απο ψηλα..
Επισκέπτης
Επισκέπτης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
Τέλος στην εργένικη ξέφρενη ζωή....Αγαπώ Angela
...χωρίς προγαμιαίο συμφωνητικό και μαλακίες..να καούν όλα στο κρεβάτι..