Νέα

Angela Devi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
66
:bigdick: Τέλος στην εργένικη ξέφρενη ζωή....Αγαπώ Angela  :smitten: ...χωρίς προγαμιαίο συμφωνητικό και μαλακίες..να καούν όλα στο κρεβάτι..  :grin:

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ψευτικη γκομενα ρε φιλε , πολυ φτιασιδι και το βυζι αισχος και μη μου πεις οτι αμα μου καθοταν να μην την μαμουσα , φυσικα και θα την μαμουσα αλλα δεν ειναι και το γαματο για να ανοικσουμε θρεντ και στη τελικη αν οπιος εχει καπιο κολημα η φαντασιωση με μια γκομενα δεν χρειαζετε να ανοιγει  θρεντ , φανατασου τι εχει να γινει αν το κανουμε ολλοι αυτο εδω μεσα χαμος γιατ σιγουρα ολλοι μας εχουμε τα γουστα μας........

Επισκέπτης
πολυ ψευτικη γκομενα ρε φιλε , πολυ φτιασιδι και το βυζι αισχος και μη μου πεις οτι αμα μου καθοταν να μην την μαμουσα , φυσικα και θα την μαμουσα αλλα δεν ειναι και το γαματο για να ανοικσουμε θρεντ και στη τελικη αν οπιος εχει καπιο κολημα η φαντασιωση με μια γκομενα δεν χρειαζετε να ανοιγει  θρεντ , φανατασου τι εχει να γινει αν το κανουμε ολλοι αυτο εδω μεσα χαμος γιατ σιγουρα ολλοι μας εχουμε τα γουστα μας........
φιλε μου αυτο τραβα γραψτο σε κανα αλλο θρεντ απο αυτα που ανοιγουν σωρηδον καθημερινα & τελικα το πολυ να φιλοξενουν 10 φωτο..εγω ακομη δεν αρχισα..κατσε να δεις ποσο υλικο θα ποσταρω & μετα κανε τις κρισεις σου..

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
6
μιας και ηκοπελα εχει πεθανει καλυτερα να μην ποσταρουμε αλλο.ειναι λιγο καπως :S

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom