Harris Dirtys
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Καρμπονάρα φτιάχνω, για βυζια μιλάμε, μην διακωμωδήτε το θεμα, μιλαμε σοβαρα εδω. XD
Σε δικο της cult χωρο στην Πλατεια Αττικης, διπλα στον Ηλεκτρικο σταθμο.Κανετε ντουζακι μαζι, σε πλενει,σε γλυφει παντου και μετα μασαζακι και σεξ.Γεια σας φιλοι, ζητω τις προτασεις σας για ενα ισπανικό απο κυρια στοχωρο της με δυνατοτητα για ντουζακι, καλυτερα μαζι, και μεχρι 70€.
Σε δικο της cult χωρο στην Πλατεια Αττικης, διπλα στον Ηλεκτρικο σταθμο.Κανετε ντουζακι μαζι, σε πλενει,σε γλυφει παντου και μετα μασαζακι και σεξ.
Οχι τιποτα το ιδιατερο. Η κυρια ειναι bbw αλλα το προσπαθει.
Εγω ειχα περαασει καλα. Κοστος 50ευρω.
εκδικηση στον εαυτο μας!!!!!! Οι φωτος ή ειναι ψευτικες ή ειναι πριν 20 χρονια,οταν μαλλον κυνηγουσε και μπεκατσες με την καραμπινα.Θυμαμαι την ειχα πατησει πριν 2 χρονια και εφυγα τρεχωντας.
αν λες για μια Στέλλαγνωριζει καποιος για μια κοπελα στη καλλιθεα στη πλατεια δαβακη με δικο της χωρο? γυρω στα 35 ηταν..
Φίλε επρεπε να δοκιμασεις στην αδμητου...πολυ καλη φυσικη κατασταση με αριστη πισω πορτα. την συνιστω ανεπιφυλακτα.Καλησπερα...εχει περασει κανεις απο Πατησιων να μας παει τι παιζει..Συναγωνιστης πριν λιγο καιρο μου ειπε οτι η αννουλα εχει φυγει..Παιζει τιποτα εκτος απο την Ελενα εκει? Ειχα περασει και απο Αδμηττου αλλα δεν πολυτρελαθηκα με την γυναικα..Χοντρουλα κοντουλα με στηθος μεγααλο οχι οσο μεγαλο βεβαια θα το ηθελα οποτε δεν το δοκιμαδα και αποχωρησα...
Καλησπερα...εχει περασει κανεις απο Πατησιων να μας παει τι παιζει..Συναγωνιστης πριν λιγο καιρο μου ειπε οτι η αννουλα εχει φυγει..Παιζει τιποτα εκτος απο την Ελενα εκει? Ειχα περασει και απο Αδμηττου αλλα δεν πολυτρελαθηκα με την γυναικα..Χοντρουλα κοντουλα με στηθος μεγααλο οχι οσο μεγαλο βεβαια θα το ηθελα οποτε δεν το δοκιμαδα και αποχωρησα...
Φίλε επρεπε να δοκιμασεις στην αδμητου...πολυ καλη φυσικη κατασταση με αριστη πισω πορτα. την συνιστω ανεπιφυλακτα.
Να περασει κανεις ας ενημερωσει γιατι σημερα αυριο δε μπορω να παωΗ Αννούλα η υπερβυζαρού σταμάτησε το σπορ αλλά η Έλενα έχει μια άλλη busty λέει εν ονόματι Όλγα. Δεν έχω περάσει ακόμη να την τσεκάρω.
τα ακαποτα τα εχεις δει,ετσι?Παιδες καλημερα , γνωριζει κανεις τι παιζει με τις δυο παρακατω <<κυριες>> ?
ευχαριστω