alexandro1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά είναι η γνωστή 45 ρα με χώρο πάνω από τον φούρνο στον Άγιο Ιωάννη;;;μασατζου με σεξακι θυμάμαι;;;
Ρε παιδιά είναι η γνωστή 45 ρα με χώρο πάνω από τον φούρνο στον Άγιο Ιωάννη;;;μασατζου με σεξακι θυμάμαι;;;
Καλή?Ρε παιδιά είναι η γνωστή 45 ρα με χώρο πάνω από τον φούρνο στον Άγιο Ιωάννη;;;μασατζου με σεξακι θυμάμαι;;;
Τίποτα το ιδιαίτερο... είναι κ μεγάλο κοπέλα...να έδινε κ κωλαρακι στο 60ρι μπορεί να ξανα πήγαινα ...
Κανεις κ επιστροφες φορουΔώσε μου τους κωδικούς του ebanking σου για να σου βάλω χρήματα
Δοκίμασα και οταν έφτασα στο παμπάλαιο διαμέρισμα μαλλον με άλλη κυρία μίλησα και άλλη συνάντησα..το κορίτσι βέβαια ψηλό σχετικά εμφανισιμο αλλά άχαρο.![]()
έλα να με γνωρίσεις για να περάσεις υπέροχα......6998896174 Γεια σου αγάπη....... - Kleopatra.club
6998896174 Γεια σου αγάπη, Μπορώ να εκπληρώσω τις φαντασιώσεις σου… έλα να με γνωρίσεις για να περάσεις υπέροχα……. Είμαι η Χριστίνα κούκλα με πράσινα μάτια […]www.kleopatra.club
Καλησπέρα μάγκες , έχει δοκιμάσει κανείς εδώ , είναι η ίδια με τις φωτογραφίες ξέρουμε?
![]()
έλα να με γνωρίσεις για να περάσεις υπέροχα......6998896174 Γεια σου αγάπη....... - Kleopatra.club
6998896174 Γεια σου αγάπη, Μπορώ να εκπληρώσω τις φαντασιώσεις σου… έλα να με γνωρίσεις για να περάσεις υπέροχα……. Είμαι η Χριστίνα κούκλα με πράσινα μάτια […]www.kleopatra.club
Καλησπέρα μάγκες , έχει δοκιμάσει κανείς εδώ , είναι η ίδια με τις φωτογραφίες ξέρουμε?
Συμφωνώ...αλλά καμία φορά η μαλακία υπερτερει της λογικής.Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο = το 95% χοντρές, άσχημες, άνω των 45++.
Νομός αχαστος!
Αξίζει ρε μαλάκες το 25αρικο που γλυτώνετε για το χοτελι αυτά τα κασκαντεριλικια;
Άσε που μπορεί να έχεις και καμιά πεσιματικη από τίποτα τσιγγάνους ή ασβερκους βόρειους και να φύγεις ΚΑΙ αφραγκος ΚΑΙ με το γκροβερ σου ανοιγμένο!! (Σπάνιο να σε γαμησουν, συχνό να σε κλέψουν).
Αλλά και να μη στη πέσουν, μόνο και μόνο που οι γυναίκες που έχουν δικό τους χώρο είναι όλες σαβουρες αυτό φτάνει.
Αν όμως πας για τη φάση του σπιτιού πάλι λάθος κάνεις γιατί όλα τα σπίτια που δέχονται πελάτες δεν είναι δικά τους. Είναι νοικιασμένα γι'αυτη τη δουλειά.
Α! Και το σημαντικότερο! Το 90% φωλιάζουν, βιάζονται ή θα μιλάνε συνέχεια για να σου κλέψουν χρόνο και μετά θα σε πουν για να σε ξεφορτωθουν ότι περιμένουν πελάτη!
εκλεισε η αγγελια!μαγκες εχει αγορασει κανεις ?????
πηρα τηλεφωνο μου επε 120 η ωρα , για προγραμμα οτι θελω , στην Ηπειρου και εχει και φιλεναδα με 130 η ωρα.
μου θυμιζει καποιες παλιες αγγελιες με φοιτητριες στην Ηπειρου πολυκατοικια δεξια λιγο πριν βγουμε στη Πατησιων....
Προσοχή προσοχή... Απάτη του κερατά... Πας στην διεύθυνση της όταν φτάσεις σου λέει τα 100€ με κάρτα αν αρνηθείς σε απειλεί με νταβατζιδες κ πως έχει φωτό σου και με όλη τη συνομιλία κλπ..![]()
Στείλτε μου στο vaiber 6906532579 - Marmeladies
Γνώρισε τον/την Στείλτε μου στο vaiber 6906532579 που προσφέρει υπηρεσίες. Δες φωτογραφίες, τιμές και κλείσε ραντεβού εύκολα! Marmeladieswww.marmeladies.gr
γνωριζετε κατι για αυτην;
Ξεπετουα ειναι στης Γιαννας. Εδω κ χρονιαΕπειδή οι καβάλες είχαν πάει στο ντιβάνι είπα να πάρω την Θεία Ρωξάνη,
όπου μου είπε ότι η τιμή ανέβηκε στα 70 για 2 .....![]()
Για να περάσουμε όμορφα πάρε τηλέφωνο 6943686585 - Love List
Σε περιμένω στο χώρο μου για μία αξέχαστη συνάντηση 6943686585 Ροξανηwww.lovelist.com.gr
Μετά από αυτό πήρα την Γιαννούλα στην Πατησίων όπου μου είπε ότι έχει ένα ωραίο κορίτσι από την Πολωνία και η τιμή είναι 40 η 60 για παρτουζα μια φορά.
Επίσκεψη σε ένα πολύ καθαρό χώρο όπου βγήκε η κοπέλα γύρω στα 30 στητό ωραίο στήθος και κώλο,μου πρόσφερε πετσέτα για μπάνιο αλλά είχα κάνει πριν.![]()
45χρονη Ελληνίδα όμορφη αριστοκρατική . Αν σου αρέσουν τα “kinky”το νέο μου τηλέφωνο 6946493895 - Love List
Αμαλία 6946493895. ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ στα Πατήσια Αν σου αρέσουν τα “kinky” = κάνω σεξ αλλά όχι μόνο = 45χρονη Ελληνίδα όμορφη αριστοκρατική […]www.lovelist.com.gr
Καλό στοματικό χωρις προφυλακτικό ,καλή αίσθηση στο μουνάκι της χωρίς κρέμα, αλλά υπερβολικές φωνές και στο τέλος όπου με τελείωσε με στοματικό δεν άφηνε να πιάνω τίποτα και έκανε και καλά ότι τα περισσότερα τα πήρε στο στόμα.
Γενικά υπήρχε μια μυρωδιά ξεπετάς αλλά οκ δεν έκλαψα τα 40 .
κ δεν ειναι το μονο προφιλ που εχει αυτος ο μλκςΠροσοχή προσοχή... Απάτη του κερατά... Πας στην διεύθυνση της όταν φτάσεις σου λέει τα 100€ με κάρτα αν αρνηθείς σε απειλεί με νταβατζιδες κ πως έχει φωτό σου και με όλη τη συνομιλία κλπ..
70 ευρω ζηταει η γιαγιά?Επειδή οι καβάλες είχαν πάει στο ντιβάνι είπα να πάρω την Θεία Ρωξάνη,
όπου μου είπε ότι η τιμή ανέβηκε στα 70 για 2 .....![]()
Για να περάσουμε όμορφα πάρε τηλέφωνο 6943686585 - Love List
Σε περιμένω στο χώρο μου για μία αξέχαστη συνάντηση 6943686585 Ροξανηwww.lovelist.com.gr
Μετά από αυτό πήρα την Γιαννούλα στην Πατησίων όπου μου είπε ότι έχει ένα ωραίο κορίτσι από την Πολωνία και η τιμή είναι 40 η 60 για παρτουζα μια φορά.
Επίσκεψη σε ένα πολύ καθαρό χώρο όπου βγήκε η κοπέλα γύρω στα 30 στητό ωραίο στήθος και κώλο,μου πρόσφερε πετσέτα για μπάνιο αλλά είχα κάνει πριν.![]()
45χρονη Ελληνίδα όμορφη αριστοκρατική . Αν σου αρέσουν τα “kinky”το νέο μου τηλέφωνο 6946493895 - Love List
Αμαλία 6946493895. ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ στα Πατήσια Αν σου αρέσουν τα “kinky” = κάνω σεξ αλλά όχι μόνο = 45χρονη Ελληνίδα όμορφη αριστοκρατική […]www.lovelist.com.gr
Καλό στοματικό χωρις προφυλακτικό ,καλή αίσθηση στο μουνάκι της χωρίς κρέμα, αλλά υπερβολικές φωνές και στο τέλος όπου με τελείωσε με στοματικό δεν άφηνε να πιάνω τίποτα και έκανε και καλά ότι τα περισσότερα τα πήρε στο στόμα.
Γενικά υπήρχε μια μυρωδιά ξεπετάς αλλά οκ δεν έκλαψα τα 40 .
50 για μία70 ευρω ζηταει η γιαγιά?
Τι ζουμε ρε γμτ...
Οταν εχουν αγαμητους να την καλημερίζουν/ καληνυχτιζουν και να της λενε ποσο μουναρα ειναι, γιατι οχι!70 ευρω ζηταει η γιαγιά?
Τι ζουμε ρε γμτ...
Γιατί εχει νημα εδω????....τι βλακειες λέτε μερικοί...Οταν εχουν αγαμητους να την καλημερίζουν/ καληνυχτιζουν και να της λενε ποσο μουναρα ειναι, γιατι οχι!
οχι εχει προφιλ στα social κ γινεται ακριβως αυτο που λεει ο αδερφος παραπανω..καποιους τους δειχνεις κιολας σε αλλους κ τους κοροιδευει κιολας!Γιατί εχει νημα εδω????....τι βλακειες λέτε μερικοί...
Αν θα δεις ειμαι παλιος και μιλαω μονο οταν εχω κατι σοβαρο να πω. Δεν λεω τη μαλακια μου απλα για να πω κατι...Γιατί εχει νημα εδω????....τι βλακειες λέτε μερικοί...