agriemenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2018
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
καλημερα μυστες ... υπαρχει καμια που να εχει και τριχα στο νιμου της? γνωριζει καποιος?
Να προσέχεις τις μουνοψειρεςκαλημερα μυστες ... υπαρχει καμια που να εχει και τριχα στο νιμου της? γνωριζει καποιος?
ΔΕΝ είναι η Γιάννα-Χριστινα-Έλενα της Πατησίων αυτή..Ειναι η Γιαννα στην πατησιων. εχουν παει πολλοι, ψαξε πιο πισω και θα βρεις πολλα σχολια
Όπως τα λες . Η φωτογραφία άσχετη με Γιάννα Χριστίνα της Πατησίων 242.ΔΕΝ είναι η Γιάννα-Χριστινα-Έλενα της Πατησίων αυτή..
Πριν από κάνα 8μηνο είχα πάει εγώ. Είναι αρκετά BBW με τεράστια βυζια. Έχει και άλλη μια που παίζει και παρτουζα.μπαζολα για 100 ευρω ποιος να τα δωσει???...μας περισευουν για να κανουψε ψυχικα???
40 ευρω παίρνει γιατι εδωσες 100;Πριν από κάνα 8μηνο είχα πάει εγώ. Είναι αρκετά BBW με τεράστια βυζια. Έχει και άλλη μια που παίζει και παρτουζα.
60 ή 80 είχα πληρώσει με πρωκτικο. Άνετη δάχτυλα.. ξύλο light δεν είπε όχι σε κάτι
Δεν είναι κάτι τρομερό απλά δεν είχα μα και μου
εχει κουδουνι η κατι αλλο40 ευρω παίρνει γιατι εδωσες 100;
Παρε τηλεφωνο με ραντεβου ειναιεχει κουδουνι η κατι αλλο
υπηρχε παλαιοτερα μια Νικη με καλο σωμα και μετριο προγραμμα..Καλησπέρα συναγωνιστές υπάρχει καμία σε Ζωγράφου ή Καισαριανή;;
Δε της το χα δε θα πω ψεματα, πολύ ομορφη γυναίκα για 50! Η Νελλυ πχ για οποιον θυμάται απο καλλιρόης πριν σταματήσει, αν και όμορφη φαινόταν οτι ηταν 50+50 είναι φίλε μου
Μιας και το ανέφερα πριν, παιδιά ξερετε αν έχει σταματήσει η Νέλλυ απο Καλλιροης? Έχω χάσει το άλλο κινητό που μου είχε δώσει και το δημόσιο δεν δουλεύει πλεον!
Εγώ είπα 60 ή 8040 ευρω παίρνει γιατι εδωσες 100;
Η Κατερίνα 37 με νήμα εδώ μέσα και με πολύ καλό πρόγραμμαΓενική ερώτηση μάγκες λίγο οφ τοπικ.. Υπάρχει καμία ανεξάρτητη που να δουλεύει αργά βράδυ; έστω και σε χοτέλι..
Τρελη και αδεδποτη κανεσεξΥπάρχει καμία μιλφ με δικό της χώρο που να κάνει πρωκτικό;
Ειναι οντως Ουκρανεζα? Σορυ, δεν εχει σημασια η εθνικοτητα αλλα γουσταρω πολυ τις Ουκρανεζες!Καλά να με σχωρατε δεν είχα συμμετάσχει στο ντιμπέιτ κλαμπ στο σχολείο χαχαχ!
Είναι κοντά στα 40+ στάνταρ και αρκετά ψιλή! Για ότι λεπτομέρειες μου έχουν ξεφύγει πείτε μου να ξέρω γενικά παιδιά!
Δηλαδή θέλεις να πεις ότι εσύ έχεις συναντήσει την τρελή και αδέσποτη; Που δεν είναι μόνο μια αλλά έχεις όντως βρεθεί μαζί της;Τρελη και αδεδποτη κανεσεξ