Αν πληροί τα κριτηρια να μου την γνωρίσεις τότε.Την θεία μου
Είναι αυτό που λένε...της θείας σου...χαχα
Αν πληροί τα κριτηρια να μου την γνωρίσεις τότε.Την θεία μου
Στηρίζω πίπα @k@ + βυζομαλακια..το 40άρι θα το δινα για μια βυζομαλακία απ τα μαστάρια της
δεν πηγα ρε λεβεντη μου βρομισε λιγο ετσι οπως τα ελεγε....που ειπε για 60 για μιση ωρα το σπιτι κοντα στον σταθμο λαρισης.Ξυνεται η τσεπη σου, ε? Για πες μας, τελικα...πώς σου ταφαγε?
Ετσι μπραβο. Να ακους τους παλαιοτερους. Δεν ειναι καλυτερα τωρα με το 60αρι στην τσεπη?δεν πηγα ρε λεβεντη μου βρομισε λιγο ετσι οπως τα ελεγε....που ειπε για 60 για μιση ωρα το σπιτι κοντα στον σταθμο λαρισης.
Της έστειλα κι εγώ αλλά αρρώστησα και το ανέβαλα. Κάτι δεν μου πάει καλά πάντως κι εμένα. Φυσικά δεν απαντάει η ίδια, τουλάχιστον ότι πάντα. Πάντως είναι όμορφο και σέξι κορίτσι. Μου έστειλε κι άλλες φωτογραφίες της που φαίνεται καλύτερα.![]()
Φοιτήτρια Ελληνίδα 6942285791
Ελληνίδα φοιτήτρια μικρη έλα να περάσουμε καλά σήμερα τηλέφωνο επικοινωνίας βαιμπερ γουατσαπkanesex.com
Καλησπέρα παίδες έχω κλείσει με την μικρή να την κάνω την καταδρομική η θα με περιμένει κάνα ψωλιδι?
Της έστειλα κι εγώ αλλά αρρώστησα και το ανέβαλα. Κάτι δεν μου πάει καλά πάντως κι εμένα. Φυσικά δεν απαντάει η ίδια, τουλάχιστον ότι πάντα. Πάντως είναι όμορφο και σέξι κορίτσι. Μου έστειλε κι άλλες φωτογραφίες της που φαίνεται καλύτερα.
Καλημέρα στην ομάδα...
Παραθέτω εδώ ( Αν κ ο χώρος είναι Σαλαμίνα)
Συνάντηση με magicmartha.. Ευχαριστώ το φίλο για το τηλ. γιατί το έψαχνα καιρό κ εδώ ας λέγεται ότι είναι ανταλλαγή πληροφοριών αλλά κατά την γνώμη μου ένα 20 % ν ισχύει.. Γιατί όλοι γράφουν εμπειρίες κ δεν δίνουν τηλέφωνα κ πληροφορίες, μόνο αν παίζει αγγελία.... Καλό ν μην γράφετε κάτι εδώ απ' την στιγμή που δεν δίνετε τηλέφωνα γιατί οι κοπέλα δεν θέλει η έχει κλειστό κύκλο κ κάτι τέτοια,γραφτε κάτι που αρμόζει στο site ν δοκιμάσει κ ο άλλος... Συγνώμη φίλοι αλλά έπρεπε ν τα πω...
Πίσω στην ουσία..Για ν δείτε ποια είναι κ βίντεο της μπείτε insta στο magicmartha...
Είναι ότι βλέπετε.. Συνεννόηση μέσω viper απάντησε μετά από τέσσερις μέρες ( κακό) μου έγραψε στην αρχή 40 e μασάζ body to body ισπανικό κ τελείωμα..
Απάντησα ότι επειδή θ έρθω από Αθήνα ( έχω γνωστό στην Σαλαμίνα κ θ πήγαινα ν τον δω ούτος άλλος) αν έπαιζε κάτι περαιτέρω τη θα ν έρθω μου είπε 130 με δύο εκτονώσεις όλα εκτός από λοκο αν κ φαίνεται δουλεμενο κ τά βρίσκαμε. Πολύ καλός ο χώρος τής κυριλα η κυρία Ελληνίδα δηλώνει αλλά την κόβω Αλβανία who cares στα του αγώνα πίπα θεϊκή στην αρχή αργή κ μετά έδινε,σεξακι κομπλέ παίχτηκαν όλες οι στάσεις ξέρει ν γαμιεται μπορώ ν πω άνετα έχει για τον σωματότυπο τής σφιγμένο σώμα,Μ αρέσουν η juicy κ η θέα ν την έχω στα τέσσερα κ ήταν ακριβώς σε αυτά που ήθελα..
Αν κ 130 δν τα δίνω έτσι εύκολα σε κάποια που δεν ξέρω τι παίζει μόνο αν δίνετε εσείς πληροφορίες κ λέτε ότι αξίζει το κάνω κ άξιζε..
Θεωρώ ότι είναι vm στην πίπα γαμησι εμφάνιση...
Εμένα μου άρεσε... Τηλ δίνω σε p m κ αν παίζει τίποτα καλό στείλτε..
Καλή συνέχεια στο team κ σε sorry για το σεντόνι...
Που το είδες ότι κατέβηκε η σελίδα; Μια χαρά ανοίγει.Κατέβηκε η σελίδα τύπε.
Γνωρίζει κάποιος καμιά καλή περίπτωση ηλικίας ανω των 50 και με πολλά κιλά;
Ποια είναι αυτή, φίλε;
νονιζω ενα μπάζο στην ΔάφνηΠοια είναι αυτή, φίλε;
Από το kanesex δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ..όσες φορές το επιχείρησα δεν βγήκε ..ήρθαν φόλες ...Καλησπέρα
ξέρει κανείς τίποτα για το παρακάτω ?? το σκέφτομαι
![]()
Μασάζ για να τα ξεχάσεις όλα
Ένα υπέροχο διάλειμμα, μια στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης στον πάντα καθαρό και όμορφο χώρο μου στο κέντρο. Αθλητικό/ trigger points/ χαλαρωτικό μασάζ και ξεχνάς κάθε δύσκολη μέρα! ????????♀️ Μήνυμα στο κινητό,στο viber ή στο what’s app ή τηλ στον ίδιο αριθμό 12:00-22:00 Κάσσι...kanesex.com
Bbw με τεραστια μασταρια. Στο μασατζιδικο ethereal spa- εχει νημα εδωΠοια είναι αυτή, φίλε;
φόλα δεν είναιΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμησε μου όλες τις τρυπες. Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος από εδώ με την συγκεκριμένη; Μου είπε έχει χώρο στην Αττική. Θέλω να πάω αλλά φοβάμαι την φόλα. Αν έχει βρεθεί κάποιος ας μου στείλει Π.Μ.