Για τη Μαργαρίτα Δρίτσα λες που είναι στο FB;; Επίσης μήπως ξέρετε κάτι για αυτή;6936617155 Α, το safesex.gr μάλλον έκλεισε...Γεια σου φίλε μπορείς να στείλεις ένα τηλέφωνο ??
Τελευταία τροποποίηση:
Για τη Μαργαρίτα Δρίτσα λες που είναι στο FB;; Επίσης μήπως ξέρετε κάτι για αυτή;6936617155 Α, το safesex.gr μάλλον έκλεισε...Γεια σου φίλε μπορείς να στείλεις ένα τηλέφωνο ??
Την βρισκουμε τωρα?Ξέρει κανεις μια marina marinova? Μου είπε ότι έχει σπίτι στο Γκάζι
Ποιο ειναι το νημα της?αυτη το 2012 που την ειχα επισκεφτει στο Φ104, ηταν τρομερη μουναροτουμπαναρα. με πολυ καλες υπηρεσιες. καποιος ειπε σε αλλο νημα οτι εβαλε παρα πολλα κιλα. εχουμε καμια πληροφορηση? ξερω οτι εχει δικο της νημα εδω μεσα και γραφει συχνα-πυκνα. αν μας διαβαζει και δεν την ενοχλει, ας επιβεβαιωσει η διαψευσει η ιδια.
ευχαριστω
Εθεαθη πουθενα?σωστα η γνωστη μαρινα ειναι απο φυλης 104 κασσανδρας κλπ
Δεν θυμάμαι τώρα. Καταγωγή από Βουλγαρία, παλιά απίστευτη μουνάρα, αργότερα έβαλε κιλά. Μαρίνα το όνομα της.Ποιο ειναι το νημα της?
Ψαχνω εδω και ωρα,μαλλον αποδιδει ακομη αλλα εχει χαλασει σωμα.Τιμες θυμασαι?Γτ εκει ειναι το ζουμι ακομη κ αν κανω πασο το οτι δεν ειναι η παλια γυναικαρα που την ειδα.Δεν θυμάμαι τώρα. Καταγωγή από Βουλγαρία, παλιά απίστευτη μουνάρα, αργότερα έβαλε κιλά. Μαρίνα το όνομα της.
Δεν έχει νόημα να πω τιμές διότι τότε ήταν σε στούντιο, στη συνέχεια ανεξάρτητη. Και έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε.Ψαχνω εδω και ωρα,μαλλον αποδιδει ακομη αλλα εχει χαλασει σωμα.Τιμες θυμασαι?Γτ εκει ειναι το ζουμι ακομη κ αν κανω πασο το οτι δεν ειναι η παλια γυναικαρα που την ειδα.
OkΔεν έχει νόημα να πω τιμές διότι τότε ήταν σε στούντιο, στη συνέχεια ανεξάρτητη. Και έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε.
Αν την εντοπίσεις θα σου πει η ίδια. Δεν είμαι ειδικός περί της Μαρίνας, με μία επίσκεψη πριν από πολλά χρόνια.
Πολλά κιλάΔεν θυμάμαι τώρα. Καταγωγή από Βουλγαρία, παλιά απίστευτη μουνάρα, αργότερα έβαλε κιλά. Μαρίνα το όνομα της.
Και νούμερο 1 στο στήσιμο και στην ακύρωσηΠολλά κιλά
Εχει δοκιμάσει κανένας?![]()
ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ
Σε περιμένω καυλωμενη στα νότια προάστια για ανεπαναληπτες στιγμες. Δεν είμαι ομως μόνη μου θα έχω μαζί μου και την κολλητή μου αν θες μπορείς να πάρεις μόνο την φίλη μου Αλλά πάντα δυο γυναίκες διπλή ευχαρίστηση Από τις 11:00 μέχρι τις 23:00 6998262407 Βανέσσα 27 χρόνων και Αναστασία 35 χρόνων...kanesex.com
Το γνωστό κρυφό στη Μενελάου. Αναστασία σταθερή...οι υπόλοιπες εναλλάσσονται. Στα 60Εχει δοκιμάσει κανένας?
το τηλ αμα μπορειςΤο γνωστό κρυφό στη Μενελάου. Αναστασία σταθερή...οι υπόλοιπες εναλλάσσονται. Στα 60
Δεν υπαρχει σωτηριατο τηλ αμα μπορεις
Ας το έκανε τζαμπα τότεΖητησε 80 για μια πιστολια. Ελεγε συνεχεια οτι το κανει για ευχαριστηση κ οχι επαγγελματικα. Σε ερωτηση αν δινει φιλια μου ανεπτυξε ολοκληρη θεωρια περι μικροβιων, οποτε την εστειλα
![]()
Γυναίκα τις διπλανής πορτας
ΠΑΤΡΑ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Νοεμβρίου από το μεσημέρι Μαιρη ελληνιδα Δεν είμαι επαγγελματίας ξεκάθαρες κουβέντες οι φώτο είναι δικές μου προ λίγων λεπτών.Σε δικο μου χωρο διακριτικο διαμερισμα κάτω Πατήσια Είμαι η Ιωαννα Μαιρη ελληνιδα 1,70 34 ετών το στηθος μου κ βεβαια ειναι φυσικο θα κανω καποια...kanesex.com