Αξιζει για μια δοκιμή;Πρεπει να ειναι μια γκιλφ Βίβιαν που ειναι στο Κωνσταντινουπολεως 128.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αξιζει για μια δοκιμή;Πρεπει να ειναι μια γκιλφ Βίβιαν που ειναι στο Κωνσταντινουπολεως 128.
Τύπε λες μια ξανθιά με σκουλαρίκι στη μύτη κ τατού;Καλησπέρα μια πληροφορία για μια κοπέλα μικρής ηλικίας 25άρα προ 5ετίας στα Καμίνια στον Πειραιά με μεγάλο στήθος (και ένα σκύλο μέσα στο σπίτι). Ξέρουμε αν υπάρχει κάπου? είχε μετακομίση κάπου στο κέντρο του Πειραιά αλλά την έχασα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Ρε φίλε αλήθεια τώρα; Ρωτάς γι'αυτην; Γύρνα ΜΙΑ ΜΟΝΟ σελίδα πίσω και δες. Ρε παιδιά έλεος! Κάντε μια έρευνα, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα! Εγώ όταν ρώτησα χθες δεν είχε γράψει κανένας άλλος. Διαβάστε λίγο παραπάνω Bou ρε σεις. Δε λέω να είστε όλη την ώρα μέσα, αλλά αφιερωστε ένα 15'. Είσαι και παλιός ρε λύκε γαμω το κεφάλι σου...τεσπά...να'σαι καλά όπως λέει και ο τιτανας @FARAW !Ξέρουμε τιμή...?
Για αυτήν εδώ λέω: 6980595952 Με λένε Λάουρα, είμαι 35 ετών, έχω ύψος 1,75 και 62 κιλά. - Love List
![]()
Βυζαρες τρελα - Love List
37χρονη, καυλιαρα με βυζαρες, προσφερει τις υπηρεσιες της σε εχεμυθους αντρες, που θελουν να ζησουν μια αξεχαστη εμπειρια με ελευθερο στοματικο, και απιθανο γαμησι 6993837846www.lovelist.com.gr
Μύστες τι ξέρουμε για αυτά τα γαργαλιστικα μασταρια
για ποια λετε ρε παιδια ?????Τύπε λες μια ξανθιά με σκουλαρίκι στη μύτη κ τατού;
Εμένα γτ με κάνεις παράθεση που κ εγώ ρωτάω;για ποια λετε ρε παιδια ?????
οπως βλεπεις λεω για ποια ΜΙΛΑΤΕ στο πληθυντικοΕμένα γτ με κάνεις παράθεση που κ εγώ ρωτάω;
Και σε μενα φιλε μου το fb αν γινεταιΈχει και fb το κορίτσι οποίος θέλει inbox
Μπορώ και εγώ τι fb φίλε μουΚαι σε μενα φιλε μου το fb αν γινεται
ΑΝ μου το δωσει φυσικαΜπορώ και εγώ τι fb φίλε μου
Στείλε μου και μενα το φβ αδερφεΚαι σε μενα φιλε μου το fb αν γινεται
Ρε τύποι έχετε κτλβ ότι περιμένετε το προφίλ από ανάρτηση του 21 κ σε μέλος που έχει να μπει από το 22;;;;Στείλε μου και μενα το φβ αδερφε
Εχεις δίκιο δεν το είδα νομίζω μου αξίζει να με πιάσεις στα μπουκέτα έτσι λύνουν οι άντρες τα προβλήματα τους.Ρε τύποι έχετε κτλβ ότι περιμένετε το προφίλ από ανάρτηση του 21 κ σε μέλος που έχει να μπει από το 22;;;;
Μπα δε λερώνομαι εύκολα τύπε μόνο αν αξίζει τον κόπο...Εχεις δίκιο δεν το είδα νομίζω μου αξίζει να με πιάσεις στα μπουκέτα έτσι λύνουν οι άντρες τα προβλήματα τους.
Εμπρός χτυπα![]()
Δεν αξίζω ούτε να φάω μπουνιές?Μπα δε λερώνομαι εύκολα τύπε μόνο αν αξίζει τον κόπο...
Το έχεις καημό η βιτσιο;να ξέρω να ζητήσω καρτουλα αν είναι ..Δεν αξίζω ούτε να φάω μπουνιές?
Άτιμη μοίρα