Ypogeio reuma
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 2.471
Οκ Καλλιθέα κατάλαβαΜενελαου και Δοιρανης(Η οδος Δοιρανης ειναι παραλληλη με την Συγγρου)
Οκ Καλλιθέα κατάλαβαΜενελαου και Δοιρανης(Η οδος Δοιρανης ειναι παραλληλη με την Συγγρου)
" Κάνω σεξ (φουλ πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό), kinky – αυταρχικά. " Τι είναι το φούλ πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό ξέρουμε?Οταν καλεσα στην αγγελια που υπαρχει στο kanesex μου ειπε οτι η τιμη ειναι 60€ για ενα γυρο(Πριν ενα μηνα).Οταν καλεσα χθες στο νουμερο που υπαρχει στο lovelist μου ειπε οτι η τιμη ειναι 60€ οι δυο εκτονωσεισ.
Ελευθερο στοματικο,ελευθερα χαδια και αγγιγματα ,σεξ σε ολεσ τις στασεις και δυο εκτονωσεισ σε μια ωρα.Αυτα μου ειπε χθες στο τηλεφωνο." Κάνω σεξ (φουλ πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό), kinky – αυταρχικά. " Τι είναι το φούλ πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό ξέρουμε?
" Κάνω σεξ (φουλ πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό), kinky – αυταρχικά. " Τι είναι το φούλ πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό ξέρουμε?
Την ειχα πηδηξει πριν ενα μηνα περιπου.Ειναι δεκτικη γενικα αλλα πρεπει εσυ να παιρνεις μονο πρωτοβουλιεσ διοτι απο μονη της δεν κανει πολλα .Ηταν λιγο ψυχρη και απομακρη.Μπορει να μην υπηρχε χημεια.
μαθε πως γραφεται η...απορια για να μην εχειςΕχεισ δικαιο.Θα τα εξηγησω καλυτερα.
Βρηκα την αγγελια στο kanesex και πηρα τηλεφωνο στο νουμερο που βρηκα στην αγγελια και πηγα στον χωρο της πριν καιρο.Ομωσ χθες την βρηκα σε αλλα site αγγελιων και την αναγνωρισα αλλα με αλλα στοιχεια οπωσ ειπα.Η απορροια μου ειναι αν η αγγελια που υπαρχει στο kanesex αναφερεται στην ιδια γυναικα που συναντησα εγω η αναφερεται σε αλλη κοπελα που ειναι στον ιδιο χωρο;
Ελπιζω να με καταλαβες.
Ειμαι αμορφωτος και το εχω αποδεχτει.....μαθε πως γραφεται η...απορια για να μην εχεις
Ωραίος συναγωνιστή. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!Πήγα με ένα φίλο είχε 2 κορίτσια όχι αυτά των φώτο που μας είχαν στείλει όταν ρώτησα για αυτές είπαν αυτές δουλεύουν έξω σε χοτελ νε 150 την ώρα. Τώρα αυτές που ήταν εκεί μια γύρω στα 27 και μια 30κατι η μία αλλοδαπή η άλλη μάλλον Ελληνίδα. Μέτριες προς καλές στα δικά μου μάτια.απο πρόγραμμα μας ειπαν 50 μια πιστολια απλό πρόγραμμα ενώ στο viber μας είπαν ότι κάνουν ελ στοματικό από κοντά είπαν ότι δεν κάνουν. Και 100 2 πιστολιες 1 ώρα. Δεν δοκιμάσαμε. Αν αξίζει κατά τη γνώμη μου όχι με τίποτα υπηρεσίες μπουρδελου-στούντιο σε απλό πρόγραμμα με 50 ευρώ σε σπίτι. Άλλο άτομο στο χώρο δεν είδαμε αλλά μπορεί και να ήταν γιατί το σπίτι ήταν μεγάλο με πολλά δωμάτια. Σίγουρα δεν ήταν αματουρια η παντρεμενες άλλα επαγγελματίες με αρκετά χιλιόμετρα έτσι κατάλαβα από την σύντομη συνομιλία που είχαμε στο σαλόνι.
Η Ουκρανεζα είναι η γνωστή από τα μπουρδέλα Μολδαβεζα. Λουτσία.Η εμπειρια μου με την Ουκρανεζα ασχετα με το πως την λενε ηταν ικανοποιητικη.Ηταν δεκτικη σε αγγιγματα και κινησεις.Φιλια δεν ξερω αν δινει δεν προσπαθησα να την φιλησω.Το μονο μειονεκτημα της,οτι ηταν λιγο ψυχρη.Μου πηρε 60€ για μια πιστολια.Σημερα που την ξαναπηρα σε αλλο νουμερο οχι σε αυτο που υπαρχει στο kanesex μου ειπε οτι κανει φουλ προγραμμα με 60€ που περιλαμβανει δυο εκτονωσεις αλλα χωρις αναλ.Σκεφτομαι να ξανα παω.Επισης στο τηλεφωνο φαινεται οτι μιλαει καλα ελληνικα ενω απο κοντα μιλουσε πολυ λιγα.
Με πάσα επιφύλαξη πρέπει να είναι ένα θωρηκτό από κυψέληGABRIELLA ΒΥΖΑΡΕΣ!! γνωριζει κανενας τιποτα; ειναι απο τρίγωνο;
Βγήκαν τα θωρηκτά στην ξηρά .. χαχαχαΜε πάσα επιφύλαξη πρέπει να είναι ένα θωρηκτό από κυψέλη
Σε ευχαριστώ!!Με πάσα επιφύλαξη πρέπει να είναι ένα θωρηκτό από κυψέλη
ΓαματαΒγήκαν τα θωρηκτά στην ξηρά .. χαχαχα
Με επιφύλαξη μην σε πάρω στο λαιμό μουΣε ευχαριστώ!!
ολα καλα συναγωνιστη ! Δεν το τολμάω να είμαι ήσυχοςΜε επιφύλαξη μην σε πάρω στο λαιμό μου
Έχουν σκάσει στην περιοχή λόγω του πολέμουΒγήκαν τα θωρηκτά στην ξηρά .. χαχαχα
Η Λουτσια ειναι η Ουκρανιδα που ανεφερα στα προηγουμενα μηνυματα;Η Ουκρανεζα είναι η γνωστή από τα μπουρδέλα Μολδαβεζα. Λουτσία.
Την ώρα δεν την βγάζει και προσπαθεί για ξεπέτα καθότι μαθημενη στα μπουρδέλα.
Την άλλη περιμένω.
τελικα, οι 2 αγγελίες αφοτούν το ιδιο προσωπο?Η Λουτσια ειναι η Ουκρανιδα που ανεφερα στα προηγουμενα μηνυματα;
Η Ουκρανιδα που συναντησα πριν ενα μηνα,την λενε Αλινα.Ετσι μου ειπε τουλαχιστον.Εγω την βρηκα σε αγγελια στο kanesex ως Αννα.Η Ουκρανιδα που συναντησα ηταν ξεπετα.
Εγω πιστευω οτι ειναι το ιδιο προσωπο διοτι βρηκα μια Ουκρανιδα στο kanesex ως Αννα.Πηγα σε ενα χωρο που βρισκεται στην Μενελαου και Δοιρανης(Η οδος Δοιρανης ειναι παραλληλη στην Συγγρου) οπου μου συστηθηκε Αλινα και οτι ειναι 35 ετων.Προσφατα βρηκα μια αλλη αγγελια στο lovelist και αναγνωρισα το σωμα της και τον χωρο της.Οι φωτογραφιες της στο lovelist ειναι 100% αληθινες.Στην αγγελια στο lovelist εχει αλλο νουμερο.Εγω απλως ρωτησα για αυτες τις αγγελιες διοτι σκεφτομαι να ξανα παω και δεν ξερω που να παρω τηλεφωνο.τελικα, οι 2 αγγελίες αφοτούν το ιδιο προσωπο?
Θα παρεις το δευτερο, θα κανεις την καταδρομική και θα αναφερεις εδω, το ....πέρας της αποστοληςΕγω πιστευω οτι ειναι το ιδιο προσωπο διοτι βρηκα μια Ουκρανιδα στο kanesex ως Αννα.Πηγα σε ενα χωρο που βρισκεται στην Μενελαου και Δοιρανης(Η οδος Δοιρανης ειναι παραλληλη στην Συγγρου) οπου μου συστηθηκε Αλινα και οτι ειναι 35 ετων.Προσφατα βρηκα μια αλλη αγγελια στο lovelist και αναγνωρισα το σωμα της και τον χωρο της.Οι φωτογραφιες της στο lovelist ειναι 100% αληθινες.Στην αγγελια στο lovelist εχει αλλο νουμερο.Εγω απλως ρωτησα για αυτες τις αγγελιες διοτι σκεφτομαι να ξανα παω και δεν ξερω που να παρω τηλεφωνο.