Pagotatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2021
- Like
- 155
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει καμία στο κέντρο που να δουλεύει αργά; Θα είμαι Αθήνα για 2-3 βραδιά, στο κέντρο αλλά θα μπορώ μόνο μετά τις 10-11 λογικά .
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Aπο waybackmachine βρισκω μια αρκετα παλιοτερη, δε φαινεται να εχει καπου ενεργη αγγελια αυτο τον καιρο.Παιζει καμια ενεργη αγγελια? Δε βρηκα κατι
Ωραίο εργαλείο το wayback, πολύ ψαγμένος συναγωνιστήAπο waybackmachine βρισκω μια αρκετα παλιοτερη, δε φαινεται να εχει καπου ενεργη αγγελια αυτο τον καιρο.
Aπο Σεπτεμβριο 2023 ειναι αυτη εδω, τσεκαρε:
![]()
σε δέχομαι στο δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας. - Kleopatra.club
Γειά σου μωρό μου. Είμαι η Χριστίνα Ασιάτισα 39 ετών που σε δέχομαι στο δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Οι φωτογραφίες μου είναι […]web.archive.org
Πεστα Χρυσόστομε... Αλλά έχουμε τίποτα για απάντηση στον φίλο alimos 21; Υπάρχει τίποτα Άλιμο Μπραχάμι εκτός από το μπουρδέλο της Αγίου Δημητρίου;η αγιου δημητριου....την εχουν κανει ενα απεραντο μπουρδελο
ΙθΥπάρχει καμία στο κέντρο που να δουλεύει αργά; Θα είμαι Αθήνα για 2-3 βραδιά, στο κέντρο αλλά θα μπορώ μόνο μετά τις 10-11 λογικά .
Ευχαριστώ
Ωραίο εργαλείο το wayback, πολύ ψαγμένος συναγωνιστή
Καλημέρα. Για δυο μήνες θα είναι εκτός Ελλάδας, όπως με πληροφόρησε μετά από τηλεφώνημά μου. Άρα υπομονή!https://www.safesex.gr/ads/sexual-services/sexual-services-from-women/show/axechasti-empiria-46894 .παίρνω τηλ στέλνω μην απάντηση καμία . Έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις . Ευχαριστώ.
Το δρόμο εννοούμε όπως τον έκαναν για κανονικό μπουρδέλο το ψάχνουμε ...που έχει μπουρδελο στην Αγιου Δημητριου ??? μενω κοντα και δεν εχω εικονα
Ευχαριστώ . Έχεις γνώση για τιμή και τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της;Καλημέρα. Για δυο μήνες θα είναι εκτός Ελλάδας, όπως με πληροφόρησε μετά από τηλεφώνημά μου. Άρα υπομονή!
Από τη στιγμή που είπε πως λείπει, δε ρώτησα.Ευχαριστώ . Έχεις γνώση για τιμή και τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της;
Νομιζω οτι ειναι 2 θειες στην Αχαρνων ψηλα, ειχα παει περισι το καλοκαιρι. Για τους γιαγιαδολαγνους μονο. Θεωρω τον εαυτο μου κομμαντο αλλα με τη συγκεκριμενη δεν τα καταφερα!Ιθ
Καλημέρα. Για δυο μήνες θα είναι εκτός Ελλάδας, όπως με πληροφόρησε μετά από τηλεφώνημά μου. Άρα υπομονή!
50€ για δύο φορές, χωρίς κώλο σε δικό της χώρο κάπου στην Αχαρνών κοντάΕυχαριστώ . Έχεις γνώση για τιμή και τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της;
Η άλλη μήπως είναι η γιαγιά Νάντια; Γιατί είναι και αυτή Αχαρνών. Έλεγα να πάω γιαγιά Νάντια αλλά φοβήθηκα λίγο νόμιζα αυτή θα ήταν καλύτερη. Αλλά αφού εσύ vamos μόλις την είδες .0
Νομιζω οτι ειναι 2 θειες στην Αχαρνων ψηλα, ειχα παει περισι το καλοκαιρι. Για τους γιαγιαδολαγνους μονο. Θεωρω τον εαυτο μου κομμαντο αλλα με τη συγκεκριμενη δεν τα καταφερα!
Από εσένα είχα μάθει για αυτήν από ένα ποστ πριν κάνα χρόνο ότι στην προώθησε η γιαγιά ναντια είχες πάρει τηλ αλλά σου φάνηκε κουρασμένη και δεν ...Με γιαγιά Νάντια είχες κάνει τίποτα,; Παρεμπιπτόντως χρόνια πολλά για τα 14 χρόνια που είσαι εδώ είχες γενέθλια 1 Ιούνη του 10.50€ για δύο φορές, χωρίς κώλο σε δικό της χώρο κάπου στην Αχαρνών κοντά
Ευχαριστώ.Από εσένα είχα μάθει για αυτήν από ένα ποστ πριν κάνα χρόνο ότι στην προώθησε η γιαγιά ναντια είχες πάρει τηλ αλλά σου φάνηκε κουρασμένη και δεν ...Με γιαγιά Νάντια είχες κάνει τίποτα,; Παρεμπιπτόντως χρόνια πολλά για τα 14 χρόνια που είσαι εδώ είχες γενέθλια 1 Ιούνη του 10.
Στείλε το fb ευχαριστωΣτείλε το fb μάστορα
Στείλε το fb ευχαριστω
Ρωτάτε σε ποστ του 2023 όπου ο τύπος εκείνος ρωταει σε ποστ του 2021…..Στείλτε και εμένα
Κ εγώ έχω βαρεθεί να το λέω,ένας στους 10 διαβάζει πραγματικά τα πάντα...ύστερα μου λένε ότι δε τυφλώνει η μλκ.....Ρωτάτε σε ποστ του 2023 όπου ο τύπος εκείνος ρωταει σε ποστ του 2021…..